Staré dobré časy

Když už přestali věřit ve štěstí, potkali sebe

Staré dobré časy

Tátu našla oběšeného ve skříni, máma spolykala prášky, prarodiče si pustili plyn v den, kdy emigrovala.

Oba už za sebou měli spoustu životních malérů. A taky dlouhodobé partnerské vztahy, které skončily špatně. Když si mysleli, že na ně už nic hezkého nečeká, potkal herec Oldřich Kaiser písničkářku Dášu Vokatou.

Nenapravitelný rebel a věčně křehká kráska s vizáží naivky. Oldřich Kaiser a Naďa Konvalinková (*1951). Jiskřilo to mezi nimi od začátku. Potkali se ve slavném pražském Rokoku na premiéře hry Mladý muž a bílá velryba. Několikrát se rozešli a zase se dali dohromady. A nakonec si řekli „Ano!“ Na dlouhých pětadvacet let.

Jeho průšvihy krmily bulvár

Možná aspoň na začátku podlehla oblíbenému ženskému klamu. Toho, že věčného rebela přivede na správnou cestu. Že až se narodí dítě, stane se z něj pozorný manžel a vzorný otec.

Jenže dcera Karolina už dávno odrostla z dupaček a žádný přerod se nekonal. Naopak. Stále častěji se o jeho průšvizích dozvídala z bulváru. A čím dál tím větší roli v jeho životě hrál

Zbývá vám 79% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden