Můj čas na kafíčko

Ke čtyřem dcerám, které Carmen Mayerová a Petr Kostka vychovali, přibyla po letech ještě pátá!

Můj čas na kafíčko

Svůj osobní život začínali po boku jiných partnerů, ale osud je svedl dohromady.

Patři nejen k nejsympatičtějším hereckým párům, ale také k nejpevnějším manželským dvojicím. Petr Kostka (82) a Carmen Mayerová (75) jsou spolu už desítky let!

Herec Petr Kostka, rodák z Říčan u Prahy, svojí kariérou navázal na rodinnou tradici. Studoval na DAMU, ale školu nedokončil. Nijak mu to nezabránilo v úspěšných hereckých začátcích, ať už ve filmu nebo na divadelních prknech. Oženil se a měl dvě dcery a zdálo se, že jeho budoucnost se bude vyvíjet klidně a bez problémů.

Budoucí partnery potkávala v divadlech!

Carmen Mayerová se narodila v Trutnově, ale v žilách jí po rodičích proudí cizokrajná krev. Maminka pocházela z ostrova Mallorca, otec byl německého původu. Už odmala se zajímala o herectví, ale musela si k němu kvůli svému původu zvolit přímou cestu.

Místo střední školy tak zamířila v šestnácti letech do oblastního divadla v Hradci Králové. Protloukala se všelijak, měla ze začátku problémy i s bydlením. Hradecké divadlo se pro ni stalo převratným i v osobním životě, pocházel odtud její první manžel, herec Maxmilián Hornyš  (†87).

Měli spolu dceru. Tím opravdovým osudovým mužem byl ale

Zbývá vám 73% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden