Můj čas na kafíčko

Ke svatbě Petru Janů přinutily maminka a manželova výmluva na Pragokoncertu!

Můj čas na kafíčko

Přesmyčku z jejího rodného jména jí navrhl Jiří Suchý.

V rozhovorech, které dnes poskytuje, vyjadřuje zpěvačka Petra Janů (67) spokojenost s tím, čeho ve své kariéře dosáhla. A za více než čtyřicet let své kariéry má být na co pyšná!  

Kdybyste někdy začátkem 70.let potkali úřednici jménem Jana Petrů, stoprocentně by vás nenapadlo, že v roce 2017 bude patřit k největším legendám naší populární hudby. Změnila si rodné jméno a vydala se na cestu, kterou dnes právem označuje jako velmi úspěšnou. Kdo by to kdysi do dívky ze Sekerkových Louček na Trutnovsku řekl?

Máma zradila a autem nepřijela!

Budoucí hvězda přišla na svět dá se říct neplánovaně. Rodiče vlastně patřili pořád ještě mezi teenagery: mamince bylo sedmnáct, otci devatenáct. Takový vztah neměl moc šancí na úspěch, což praxe bohužel brzy prokázala. Malé Janě byl teprve rok, když šli rodiče od sebe. Zažila, jaké to je, vyrůstat bez matky, protože ta jí předala do výchovy babičce. Ačkoliv zpočátku bydlela rovněž v Praze jako její dcera, moc se nevídaly. U babičky se Janě líbilo. Jediné, co jí vadilo, byl výsměch ostatních dětí. „Posmívaly se mi, že nemám

Zbývá vám 87% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden