Kedlubny plněné mletým masem

Zapečené nadívané kedlubny můžete servírovat k obědu i k večeři.

Příprava: 55 minut

Náročnost: ***

Cena za porci: 37 Kč

Suroviny na 4 porce:

- 8 kedluben

- 300 g mletého masa

- 1 cibule

- 1 vejce

- 2 stroužky česneku

- 1 lžíce hladké mouky

- 1 lžička sladké papriky

- 4 lžíce strouhaného čedaru

- sůl, pepř

Postup:

1. Kedlubny oloupejte a uvařte v osolené vodě doměkka. Poté je vydlabejte.

2. Maso smíchejte s nasekanou cibulí, vejcem, moukou a prolisovaným česnekem. Ochuťte solí, pepřem, mletou paprikou. Směsí naplňte kedlubny a dejte je do vymazaného pekáčku.

3. Posypte sýrem a zapékejte 25 minut při 200 ºC.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden