Můj čas na kafíčko

Keith Urban dostal od Nicole Kidman na vybranou: buď kokain nebo ona!

Můj čas na kafíčko

Pohádali se spolu kvůli její matce a tajnému intimnímu deníku.

Ostře sledované bylo hlavně první manželství Nicole Kidman (54). To současné s Keithem Urbanem (53), ve kterém je šťastnější, si ale také prošlo dramatickými chvílemi.

Oscarová australská herečka Nicole Kidman (54) na sebe upoutala pozornost koncem 90. let. Film Úplné bezvětří jí otevřel cestu do Hollywoodu a tam se do ní během natáčení dalšího snímku zamiloval Tom Cruise (59).

Ten už byl tenkrát velkou hvězdou. Vzali se a ve světě showbyznysu byli jedním z nejvíce atraktivních párů. Neměli ale děti. Když Nicole přišla do jiného stavu poprvé, skončilo to mimoděložním těhotenstvím. O druhé dítě pak přišla v době bouřlivého rozvodu s Tomem.

Důvodem rozchodu byla takzvaná scientologická církev, náboženská sekta, která Cruiseho ovládala a k ukončení manželství ho prý donutila. V té době měli manželé už

Zbývá vám 76% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden