Moje chvilka pohody

Kérka mi málem zničila vztah

Tak, jako mnoho jiných, jsem před lety neodolala módě tetování. Vlastně já o to zase tolik nestála. Ale můj tehdejší přítel kérky prostě miloval. A já zase milovala jeho.

Tomáš s sebou prudce cukl a celý se odtáhl. Jeho obětí povolilo a úsměv z tváře zmizel. „Něco se stalo?“ Zeptala jsem se dost hloupě. „Kdo je Bořek?“ Vyrazil ze sebe. Ohromilo mě to. Jak přišel na mého ex? Vždyť ho vůbec nezná a já se mu také nesvěřila.

Už jsem dospělá a dávno vím, že o takových věcech se mužům nevypráví. „Ty Bořka znáš?“ Vykoktala jsem ze sebe rozpačitě. „Naštěstí ne.“Odsekl dost odměřeně a poodhrnul mi blůzu na prsou. Jak jsem na to mohla zapomenout! Na levém prsu jsem měla přece vytetované srdíčko a u něj jméno Bořek.

Byl dlouho uražený

Nevím, proč jsem se tenkrát v šílené zamilovanosti nechala od Bořka přemluvit, že si ta jména se srdcem vzájemně necháme vytetovat. Myslela jsem si tehdy, že je to navěky a nepřemýšlela dál.

Co bude, když se rozejdeme. Bořek si s tím ale hlavu nelámal. Tomu to bylo fuk, jako mnoho dalších věcí. Proto naše žhavá láska rychle shořela a my se rozešli. Na památku mi zůstala, už téměř dospělá dcera.

No a teď jedna malá kérka ohrozila můj nový vztah. Konečně se, po letech a mnoha nedobrých pokusech, objevil zase opravdový a seriózní chlap. Teď byl ale uražený a neozýval se.

Měl by to pochopit?

Moje kamarádka mi tvrdila, že jestli je opravdu tak seriozní, měl by to Tomáš pochopit. Vždyť to bylo už dávno, navíc jde o otce mé dcery. A ten se jen tak nedá vymazat z života mé rodiny. Jenže chlapská ješitnost je neskutečná. Nakonec jsem proto Tomášovi zavolala sama.

Teď je to pěkně vyvážené

Vše jsem mu vysvětlila a navrhla mu, že si tetování dám odstranit, pokud si to přeje. Chvíli se na mě upřeně díval a pak se šibalským úsměvem pronesl. „Nic neodstraňuj, ale na druhé prso si vytetuješ mě.“ Brzy na to jsme zašli k tatérovi. Už je to pět let, co jsme se s Tomášem vzali. A jsme spokojení i s kérkami.

Monika V. (50), Písek

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden