Můj čas na kafíčko

Kevin Costner se bál, že na svoji první ženu nemá!

Můj čas na kafíčko

O jeho kariéře se rozhodlo na svatební cestě!

Studentské lásky bývají prchavé a krátkodobé, ale občas se je podaří dotáhnout až do manželství. Kevinu Costnerovi (66) se to s jeho ženou Cindy (64) povedlo, i když jenom na 16 let.

Otec oscarového herce Kevina Costnera (66) pracoval pro americkou společnost, která se zabývala rozvodem elektřiny. Znamenalo to, že se rodina stále někam stěhovala a malý Kevin neměl možnost najít si trvalé kamarády. Stal se proto tak trochu snílkem a mezi jeho sny patřilo i být slavným hercem.

Nedělal si žádnou naději

Dalším velkým snem, který Kevin měl – a který se mu rovněž splnil – bylo získat přízeň jedné dívky. Znal ji z univerzity v Los Angeles, kam oba chodili. Mladík si ale myslel, že na tmavovlasou krásku s portugalskou krví v žilách prostě nemá. Nedělal si

Zbývá vám 76% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden