Můj kousek štěstí

Kila dole, šaty dole. Zhubne a jde donaha

Váhu jako na horské dráze musí Eva Decastelo (43) řešit neustále. Někdy má „štíhlé období“, jindy naopak sčítá přírůstky a zahajuje hubnoucí kolotoč.

Pro tyto případy má doma prý dvě sady oblečení. A rozhodně to nevnímá nijak tragicky, naopak. „Když mám hubené období, tak mám radost, že se vejdu do džín. Nezoufám ale ani v tom tlustším. To se mi vyplní vrásky v obličeji a zvětší prsa,“ má jasno.

Osm kilo tam a zpět

Jen pro představu, loni v březnu hlásala, že má dole osm kilo a je na váze, jakou měla naposledy před dvanácti lety. V létě už ale přiznala, že její váha o osm kilo poskočila nahoru. No a s koncem loňského roku prohlásila, že je opět na čase zhubnout.

V pánských časopisech kdysi začínala. Občas si ty doby připomene.

„Zase jsem se vyžrala“, řekla nekompromisně s tím, že zkrátka miluje jídlo a málokdy si ho dokáže odepřít. Jenže ručička na váze je nekompromisní. Herečka tak začala cvičit a najela i na speciální keto stravování. Už brzy šla kila dolů a s nimi i oblečení, jak už u Evy bývá zvykem.

Nahá ve vesmíru?

Své ladné křivky ukazuje Eva moc ráda, ať už v plavkách ve studené řece Vltavě nebo bez studu i svršků na titulce časopisu Playboy, kde se objevila naposledy před dvěma lety. A své ženské zbraně se rozhodla vytasit i nyní, když má dole sedm a půl kila.

Povolala fotografa a zapózovala jen v sukýnce. Žhavé snímky si prý nadělila k Valentýnu, ale jistě potěšily i jejího manžela Reného Decastela (48). Eva na to pořád má, nikdo by se proto nedivil, kdyby se ještě jednou rozhodla zapózovat pro zmíněný pánský časopis.

Herečka ale vtipkuje, že v takovém případě by musela pózovat pouze se zvednutýma rukama, jelikož gravitace je neúprosná. Ledaže by s ní prý fotograf zaletěl do vesmíru, kde přitažlivost zemská nemá svou krutou moc.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden