Můj kousek štěstí

Kila jdou nebezpečně rychle dolů

Hubená jako lunt je v poslední době herečka Tereza Kostková (45). Sympatická brunetka mívala před lety postavu „krev a mlíko“, tomu už je ale konec. Se začátkem pandemie zhubla a figuru si držela dlouhými procházkami. Za sebou má náročné měsíce a s nimi šly dolů další kila. Mohlo by to stačit...

Po boku Marka Ebena (64), moderovala taneční soutěž StarDance. V krásných róbách vypadala večer co večer perfektně a oku bystrého diváka jistě neuniklo, že by se svou postavou mohla z fleku rovnat nejedné profesionální tanečnici.

Za její štíhlou figurou však nestojí tance latinskoamerické, ani standardní, nýbrž tanec pracovní. A nutno podotknout, že v jeho případě byla Tereza v loňském roce opravdu v jednom kole.

Nvota patří mezi režiséry pohodáře.

Práce pro kostymérky

Kromě StarDance, účinkovala v několika divadelních představeních a do toho ještě zvládala moderovat vlastní pořad v rádiu.

„Zažívám vypětí nejen kvůli StarDance, ale každý den hraju, vysílám, jezdím na zájezdy a mám poměrně velký výdej energie,“ přiznala pracovní kolotoč, při kterém není divu, že hubla dál. A nejen proto. V průběhu podzimu navíc ještě onemocněla covidem, a kostymérky taneční soutěže jí dokonce prý musely zužovat šaty.

Už to stačí!

Štíhlá postava Tereze sluší a takovou fešnou manželku může jejímu muži Jakubu Nvotovi (44) kdekdo závidět. Těžko ale říci, co na to sám divadelní režisér říká. Kvůli vysokému pracovnímu nasazení své ženy nejspíše ani nemá čas, aby si její nové postavy vůbec všiml.

Otázkou tedy je, zda by raději neměl manželku v klidu a doma, než hubenou a v práci. Sama Kostková přiznala, že se těšila na svátky, až si odpočine a doplní energii. Tak snad se to vyvedlo a do nového roku naskočila odpočatější a možná i o pár kilo cukroví těžší.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden