Můj čas na kafíčko

Kim Basinger a Alec Baldwin svedli nechutnou tahanici o nezletilou dcerku!

Můj čas na kafíčko

Z dcery nakonec vyrostla úspěšná modelka

Vztah Aleca Baldwina (62) a Kim Basinger (66) začal docela bouřlivě, což je dodnes k vidění v jejich prvním společném filmu Muž na ženění. Ještě bouřlivější byl ale po deseti letech jeho konec!

Píše se rok 1991. Alec Baldwin i Kim Basinger jsou už oba dost známými hollywoodskými hvězdami. O čtyři a půl roku starší Kim je na tom se slávou o něco lépe, erotický symbol z ní udělal proslulý film 9 1/2 týdne.

Oba se setkávají při natáčení romantické komedie Muž na ženění, kde hrají hlavní role. Film sice skončí jako propadák, pro Kim a Aleca má ale osudové následky, protože se do sebe zamilují.

Ze své snoubenky udělal alkoholičku!

Už během prací na zmíněné komedii se chovaly obě hvězdy jako primadony. Přicházeli pozdě na scénu, protože si spolu užívali v pracovním karavanu, před kamerou dávali až moc najevo, jak to mezi jejich těly jiskří a Baldwin byl proslulý svým výbušným chováním a rozbíjením telefonů nebo režisérovy židle.

Tenhle temperament si bohužel oba přenesli i do

Zbývá vám 71% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden