Můj čas na kafíčko

Kiwi jako elixír mládí

Tohle exotické ovoce má neuvěřitelné pozitivní účinky pro naše tělo i pokožku. Pokud hledáte přírodní cestu ke kráse, vsaďte na kiwi, protože bude pro vás tím nejlepším spojencem.

Pochutnejte si

Tato zelená dobrota předčí svými vlastnostmi kdejakou zeleninu a ovoce. Stačí jeden kousek, a máte splněno, co se týče konzumace vitaminu C na den. Doplníte zároveň i částečnou dávku hořčíku a vitaminu E. Pravidelnou konzumací posílíte nejen obranný systém těla, ale významně zlepšíte svůj krevní tlak.

Zářivá tvář

Jestli chcete prospět své pleti a omladit ji, kiwi je pro ni naprosto ideální. Na vyčištěný obličej, krk i dekolt si naskládejte nakrájená kolečka kiwi. Nechte působit 20 minut. Nakonec pleť důkladně opláchněte vlažnou vodou.

Obnovující maska proti lámání vlasů

Rozmixované či rozmačkané kiwi smícháme se šťávou z celého citronu. Směs naneste na suché vlasy a zabalte do igelitového pytlíku. Nechte působit alespoň hodinu a poté vlasy důkladně propláchněte a klasickým způsobem omyjte.

Zázračná směs

Omyté a oloupané ovoce nakrájejte na menší kousky. Smíchejte se sklenicí bílého jogurtu. Rozmačkejte na jemnou kašičku, kterou naneste na vyčištěnou pokožku. Nechte působit tak dlouho, dokud nezaschne. Minimálně 30 minut. Následně smyjte teplou vodou a namažte pleť krémem.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden