Moje šťastná hvězda

Klára Issová: Chce jí zničit vztah?

Všichni si mysleli, že jejich rivalita už dávno skončila, ale zdá se, že to tak není. Herečka Klára Issová (40) je pár měsíců po rozchodu a údajně se cítí velmi osamocená. Pohled na její šťastnou sestřenici Marthu Issovou (38), která žije s jejím bývalým partnerem Davidem Ondříčkem (49), ji prý ničí.

Pořád ji to trápí

Klára před časem vesele hlásala, že už své sestřenici odpustila to, že se dala dohromady s jejím expartnerem. Ale vypadá to, že to nemyslela úplně vážně. Od té doby, co je Klára sama, ji celá situace začíná čím dál víc tížit.

Říká si, jaké by to asi bylo, kdyby se s Davidem nerozešli. Byla s ním prý skutečně šťastná a prý se bojí, že navždy zůstane její láskou. Veřejně prý sice se sestřenkou zakopaly válečnou sekeru, ale přece jen v soukromí je mezi nimi pořád cítit napětí.

Jak to dopadne?

Klára si prý taky pohrává s myšlenkou, že kdyby Martha hned nezačala chodit s jejím expartnerem, možná by se k sobě ještě vrátili. Nicméně teď už je trochu pozdě nad tím uvažovat, protože David má s Marthou dítě a jsou šťastná rodina.Dokáže to Klára přijmout a definitivně zapomenout? Snad se s tím brzy srovná a najde toho pravého.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden