Můj kousek štěstí

Klára Melíšková: Zoufalství kvůli muži?

Herečka Klára Melíšková (47), kterou dřív lidé znali spíše z divadla, teď jde z jedné televizní tole do druhé. Velkou chválu sklidil kriminání seriál Vodník nebo Živé terče. Její hvězda svou září zastiňuje i jiné, dosud populární herečky.

Melíšková si tak přijde na slušné peníze. Konečně nemusí počítat každou korunu ze skromného divadelího platu. Je slavná, žádaná, obdivovaná, lidé o ní mluví jenom v superlativech. "Mám ji moc ráda, líbí se mi jak hraje," podobnými komentáři se to na internetu jen hemží.

Mohlo by se zdát, že díky tomu prožívá skvělé období. Realita je ale překvapivá. Melíšková skrývá zoufalství! Když se Klára Melíšková objeví ve společnosti se svými dětmi – dcerou Toničkou (18) a synem Ferdinandem (12), společně působí jako sehraná trojice.

Ani náznakem nevypadá, že by byl mezi nimi nějaký problém. Jenomže zdání klame. Sama se prořekla, že s ní často šijí emoce a mají na to dokonce doplácet právě její děti. Proč to dělá, je jasné: vlastní zoufalost.

„Někdy jsem agresivní! Dřív jsem i křičela na děti. Vysvětlovala jsem jim to pak: Omluvte mě, já jsem frustrovaná a nespokojená se svým životem. Projevuje se to tak, že peskuju své nejbližší,“ nechala se slyšet.

Co ji ale tolik užírá? Před třemi roky se herečce rozpadlo manželství s dabérem Lukášem Hlavicou (51). Odešla k režisérovi Viktoru Taušovi (45). Vznášela se na obláčku zamilovanosti, asi si dělala naděje, že je to mezi nimi osudové.

Nechtěla vidět, že jde jen o krátkodobé povyražení. Zanedlouho ji milenec oodkopl a herčka zůstala sama. Nejspíš na ni padá ze životních karambolů splín. Ať se Melíškové v kariéře daří jakkoli, nenahradí jí to milujícího partnera a rodinnou pohodu.

Když odešla od muže, tvrdila, že ničeho nelituje, ale kdo ví, zda se na tom něco už nezměnilo. „Mám svého manžela moc ráda, je to skvělý člověk, jen už dál nemůžeme být partneři,“ vysvětlila, proč vztahu udělala rázný konec a zároveň přiznala, že k němu stále něco cítí.

Vystřízlivění musí být krušné. Herečce lze jen přát, aby se konečně na obzoru ukázal ten pravý, který ji udělá šťastnou. .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden