Klobása salsiccia na cideru

Salsicia (vyslovuje se salsiča) je syrová kořeněná italská klobása, která má v kuchyni všestranné využití podobně jako mleté maso. Po zakoupení ji uchovávejte v chladu a rychle spotřebujte.

  Potřebujete:

4 salsiccie, olej, 1 jablko, 1 cibuli, 1 cider, trochu másla, sůl

Postup:


  1. Klobásky salsiccia dejte péct na oleji na gril. Jablko nakrájejte na měsíčky, cibuli nahrubo, oboje přisypejte ke klobáse a přiklopte pokličkou.

  2. Po chvíli přidejte kousek másla. Až se máslo rozpustí, zalijte vše připraveným ciderem a nechte ho pomalu odpařit.

  3. Dochuťte solí a na závěr vmíchejte ještě trochu másla. Salsicciu podávejte s restovanou cibuli s jablky a zeleninovou oblohou..

reklama
reklama

Komentáře