Klobásky na česneku a bylinkách

Klobásky rozhodně nepatří jenom na gril. Zkuste si je připravit i na pánvi.


Ingredience:


4 ks klobásek z vepřového masa 


1 šalotka


2 stroužky česneku


3 lžíce olivového oleje


hrst nasekané petrželové natě


snítka tymiánu


Postup:


Na pánvi si rozpalte olivový nebo jiný rostlinný olej. Česnek prolisujte a každou klobásku jím bohatě potřete. 


Šalotku nakrájejte na malé kostičky a vhoďte ji na rozpálený olej. Restujte zhruba tři minuty.


Do pánve umístěte všechny čtyři klobásky najednou a zprudka je restujte ze všech stran. Přihoďte do pánve trochu tymiánu a nasakané petrželové natě.


Jakmile budou klobásky dozlatova opečené, vyjměte je z pánve, znovu posypejte čersvou petrželkou a servírujte s chlebem či bagetkou.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden