Moje šťastná hvězda

Kloubková má úchylku. Škatulkuje lidi podle nehtů

Miluje krásné ruce!

Moderátorka a bývalá baletka KRISTINA KLOUBKOVÁ (40) se přiznala k závislosti! Naštěstí se nejedná o závislost škodící zdraví či nedej bože ohrožující na životě, ale je to závislost marnivá. „Osobně přímo ujíždím na krásně nalakovaných nehtech."

Moderátorka prý neváhá ani experimentovat. „Jednou jsme měli v pořadu tip na novou metodu lakování. Byla jsem úplně paf z toho, že mi lak na nehtech vydržel čtrnáct dní,“ prozradila Kristina s tím, že podle jejího názoru krásně pěstěné a upravené nehty dělají člověka. „Jsou vidět, proto skvěle doplní váš outfit. Jsem obdivovatel svlékacího laku, protože to je geniální věc. Jednak má člověk sadu doma po ruce, ale lak navíc vydrží opravdu dlouho. I má maminka a švagrová si striplac rády lakují," libuje si moderátorka.

Kloubková dokonce přiznala, že občas pořádá svou soukromou lakovací párty. „Hrozně mě to baví. Ráda upravuju ruce i svým kamarádkám nebo kolegyním v práci. Asi jsem byla v minulém životě manikérka,“ smála se sama sobě Kloubková, která má „pifku“ na upravené ruce. „Když potkám poprvé neznámou ženu, tak se jí dívám nejdřív na ruce. Nejenže mi záleží na tom, jak podává ruku a jak ji stiskne, protože to prozradí hodně o její povaze, ale zajímá mě také, jak má upravené ruce,“ dodala.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden