Můj čas na kafíčko
Knihovnička Domácí lékař je plná receptů na domácí kurýrování
Knihovnička Domácí lékař je plná receptů na domácí kurýrování

Chtěli byste mít doma knížečku, do které můžete nahlédnout kdykoli vás trápí nějaké zdravotní neduhy a najít v ní rovnou i rychlé řešení? Tak právě pro vás je tu náš nový Domácí lékař plný rad na přírodní léčení podle našich babiček a předků. 

Jen těžko najdete přehlednější a dostupnější knihovničku, ve které jsou prakticky od „hlavy až po patu“ seřazené zdravotní problémy a jejich řešení. Ať už vás tedy potrápí bolesti hlavy nebo opary, budete vědět, že v kapitole věnující se hlavě najdete nejen srozumitelně vysvětlené fakty o každé nemoci, například jak ji chytíte nebo jak se jí naopak vyvarovat, ale také rady, jak se jich zbavit pomocí generace ověřených tipů a receptů. U každé choroby navíc najdete i chytré boxy pro lepší přehlednost.

Nemusíte se bát žádných složitých postupů a velkých nákupů. V Domácím lékaři jsme se soustředili na to, aby všechny rady byly jednoduché a hlavně účinné. Většinu přírodních „léků“ tak najdete ať už ve spíži, v kuchyni nebo třeba na zahrádce, nebo je lehce koupíte v obchodě. Pokud tedy s jednoduššími trápeními nechcete hned spěchat k lékaři nebo do lékárny, je pro vás tato knihovnička učiněný svatý grál vědomostí.

Běžné stránky o klasických chorobách jsou protkané také zajímavými bloky, kde se například dočtete, jak si udělat přírodní kosmetiku, připravit zázračné bylinné čaje, sirupy, masti a v neposlední řadě i jak využít čím dál tím oblíbenějších účinků konopí. Jednu kapitolu jsme také věnovali našim nejmenším, na stranách 96-101 tak najdete nejčastější neduhy dětí a jak je rozeznat a jak si s nimi poradit.

Velký, a jeden z nejdůležitějších bloků na vás čeká od strany 114, kde se dočtete o nejdůležitějších preventivních vyšetření a také samovyšetření, které si můžete udělat sami doma. Prevence je totiž úspěchem ke zdraví, a proto jsme nezapomněli ani na přehled nejdůležitějších vitaminů a minerálů, které tělo potřebuje. Věřím, že vám Domácí lékař poslouží vždy, když bude potřeba a najdete v něm rady a tipy, které vás postaví opět na nohy.

 

Titul zakoupíte v trafikách.
Elektronické předplatné naleznete ZDE

reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz