Můj čas na kafíčko

Kohák rád vyráží na noční výlety za zábavou!

Netají se tím, že na co sáhne, to se mu prostě daří. A také se tím řídí! Sebevědomý moderátor a herec Jakub Kohák (42) září opět jako porotce oblíbené show Tvoje tvář má známý hlas, kde umí být velmi vtipný, ale i popichující a jízlivý.

Kromě toho si ale už stihl zahrát i v seriálu Okresní přebor, Doktoři z Počátků a nově každý pátek v primáckém Přístavu, kde nahradil herce Martina Dejdara (52). Ten kvůli němu přišel o poměrně lukrativní kšeft za půl milionu! Zastaví se svérázný všeuměl vůbec před něčím? „Ať jdou dobře míněné rady někam, já si budu dělat, co chci,“ vyjádřil se jednoznačně Kuba. Co se ale skrývá pod jeho netečnou maskou, kterou nosí pořád?

Přetvářka mu problém nedělá

Ačkoliv působí po většinu času jako srandista s černým humorem, ve skutečnosti není zas tak sebejistý, jak se na první pohled zdá. „V zásadě jsem melancholik. Depresemi sice netrpím, ale někdy se snadno dojmu a na dlouho se zamyslím,“ přiznal se Jakub. Je tedy jeho neustálé šaškování, které často hraničí až s nepříjemným urážením, pouze divadýlkem pro lidi? Nedávno pro změnu vyrukoval na své fanoušky na sociální síti s tím, že si pořídil nové a pořádně velké tetování na paži. Fotka se tvářila jako dílo skutečného tatéra z reálného tetovacího studia, ale potom Jakub jedním dechem dodal, že jde jen o obtisk na měsíc, co se dá sehnat v každém kadeřnictví. Co je tedy pravda? A dá se oblíbenému suverénovi vůbec něco věřit?

Z čeho má skutečně strach?

Jeden by myslel, že po dlouhodobém vztahu s přítelkyní Barborou (36) a dvou dětech dostane oblíbený moderátor už rozum. Jako vzorný táta se stará o syna Honzíka (5) a malého Wolfganga (1), které má s přítelkyní Barborou (36). Co by se muselo stát, aby přestal s touhle hrou na drsného pana porotce? Že by ho zjemnilo a rozněžnilo další dítě? Nebo snad dokonce svatba? Jenže z té má zatím Jakub, jak to tak vypadá, pořádný strach. Bojí se snad, že by mu skončily jeho pověstné noční vycházky za zábavou? „Miluju večerní život, a když doma panuje ta správná nálada, tak si rád sám někam vyrazím,“ přiznal Jakub. Nechává si tak zadní vrátka?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden