Moje šťastná hvězda

Koho předhání?

Hvězda sociálních sítí a herečka ze seriálu Vyprávěj Nikol Štíbrová (34) nestačí překvapovat. Dříve se zařekla, že mít velkou rodinu nechce.

Vše se ale rázem změnilo. Po rozchodu s otcem syna Mathiase (3) to vypadalo, že na muže na dlouhou dobu zanevře. Moc dlouho ale nesmutnila.

Nedlouho poté totiž potkala manažera Petra Leitgeba (34) a pár měsíců nato, krátce před Vánocemi, prozradila, že čeká jejich prvního společného potomka. Proč ale tak spěchali?

Snaží se být jako její kamarádka?

Od prozrazení radostné novinky neuplynulo ani pár hodin a přišla další zpráva. „Zasnoubili jsme se,“ svěřila se Nikol. Mnoho lidí z jejího okolí to potěšilo. Jsou tu ale tací, kteří jejich unáhlené životní kroky dodnes nechápou.

Snoubenci jsou spolu jen něco málo přes rok, a tak je to pro některé nepochopitelné. Spekuluje se o tom, že se snaží se předhánět se svou kamarádkou a herečkou Veronikou Arichtevou (34), která měla ve vztahu podobný průběh.

Začíná vystrkovat růžky a soupeří s kamarádkou Arichtevou

Manžela Bisera (44) si vzala už po půl roce vztahu. Nedávno se jim narodil první potomek a Nikol tak nechce zůstat pozadu.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden