Moje šťastná hvězda

Koho stále tajně miluje?

Už je to hodně dávno, co se Simona Stašová objevila s nějakým mužem na veřejnosti.

Obavy o maminku jsou konečně pryč. SIMONA STAŠOVÁ (68) si může oddechnout. A snad se konečně zase zamilovat. Je až s podivem, že je tak krásná žena stále sama. Nebo je to jinak?


Zdravotní problémy legendární Jiřiny Bohdalové (92) jsou minulostí, herečka je zase veselá, a dokonce chodí na společenské akce. Všichni si oddechli. Možná nejvíc její dcera Simona Stašová (68), která se o maminku pečlivě starala. Do toho před pár dny oženila svého mladšího syna a teď si snad zase udělá čas na sebe. Poštěstí se jí nakonec i v lásce?


Osudoví muži


Stašová byla vdaná už dvakrát. Poprvé za pohádkového prince Pavla Trávníčka (72). Po pěti letech šli od sebe. Povídalo se, že měl herec pod vlivem alkoholu sklony k agresivitě. Tvrdily to i jeho další partnerky, herečka to ale nikdy nepotvrdila.


Její osudovou láskou pak byl italský profesor a kritik Eusebio Ciccotti (65). Vzali se a měli syna Marka (36). Ovšem i tento vztah se po osmi letech rozpadl. Syna Vojtěcha (27) pak má Stašová se zatím posledním významným mužem svého života, hercem Pavlem Skřípalem (67). Jenže ten se kvůli ní odmítal rozvést, čímž si znepřátelil hlavně Jiřinu Bohdalovou.


S Jiřinou Bohdalovou.

Stěhování do Itálie?

Herečka ale podle mnoha informací stále nepovažuje za ukončený vztah s Ciccotttim. Dokonce za ním měla do Itálie létat a trávit s ním čas i dávno poté, co jejich manželství skončilo. Některé spekulace naznačují, že se i dnes se svou velkou láskou vídá.

Právě on by tak mohl být tím, u koho nakonec definitivně skončí. Asi by to nikoho nepřekvapilo. Tím spíš, že se mnohokrát nechala slyšet, že právě Itálie je pro ni zemí zaslíbenou. Možná to říkala i proto, že hluboko v nitru stále myslela na svého exmanžela.

Velkou oporu má také ve svých synech.

Krásné gesto

Zatím tu ale podle některých chce být pro svoji maminku. Protože vzhledem k věku paní Bohdalové bohužel další zdavotní komplikace nelze vyloučit. Od herečky je to na jednu stranu oběť, na stranu druhou ale také krásné gesto milující dcery.

A taková ona prostě je. Samozřejmě se může stát, že potká někoho v České republice, zamiluje se a bude konečně šťastná.  V redakci jsme se ale shodli na tom, že má opravdu v plánu v budoucnu stěhování do Itálie a obnovení vztahu se svým exmanželem.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden