Můj čas na kafíčko

Kohoutovou opustil manžel, když zjistil, že je těhotná?

Půvabná herečka ze seriálu Jedna rodina Berenika Kohoutová (33) prý skončila na dně. Jen před pár týdny ji měl opustit manžel, autor reklamních textů Kryštof Kubín (38).


Vztah, který trpěl na časté krize a hádky, nejspíš jednu z dalších neustál. Povídá se, že Kubín od Kohoutové utekl krátce poté, co se dozvěděl, že je těhotná. Je to opravdu takový zbabělec?


Vše si nechávala pro sebe


Kohoutová své těhotenství dlouho tajila a prozradila ho až v okamžiku, kdy už to na ní bylo vidět. Udělala to svérázným způsobem, a to prostřednictvím hudebního klipu, což ocenili její skalní příznivci.


Pavel Čechák (49).

Jedna krize za druhou?

Nejspíš ale už tehdy prožívala rozchodové trápení. Kubín od ní měl údajně odejít už před několika týdny. O manželské krizi se mluvilo dlouhodobě. Kohoutová se například v únoru svěřila, že se s Kubínem pohádali i na veřejnosti, a to dokonce před dcerou Lolou (4). Tehdy ale vše omlouvala a spíš zlehčovala.

Problém si nechtěla připustit

„Někde jsem četla, že vašemu dítěti nevadí, když se před ním hádáte. Důležité ale je, aby vidělo, že se pak umíte usmířit,“ odhalila své myšlenkové pochody.

Ačkoli se tehdy usmířili, nejspíš to byl jen krátkodobý stav a brzy se ukázalo, že je krize hlubší, než si oba představovali. Pokud opravdu Kubín od herečky odešel, rozpadá se jí už druhé manželství v životě.

První manželství skončilo rozvodem

Poprvé se vdávala velmi mladá, a to za staršího producenta Pavla Čecháka (49). „Když se dospělý rozvedený muž se dvěma dětmi rozhodne, že si mě vezme, a po roce a půl se rozhodne, že mě už nechce, tak to člověk nečeká,“ odhalila herečka své pocity. První manželství nakonec trvalo jen dva roky a k rozvodu došlo v roce 2018.

Dokázal se dostat do jejího srdce

Herečka ale dlouho sama nezůstala a zlomené srdce jí začal léčit právě Kryštof Kubín. Ze začátku bylo vše idylické, zamilované, v roce 2020 mu herečka porodila dceru Lolu, o rok později se vzali. Kohoutová o Kubínovi vždy mluvila moc hezky, chválila ho, jak je skvělý otec, ale i manžel.

Moc se nám tak nezdá, že by od ní utekl. Možná to byla jedna ze lží, kterých v showbyznysu koluje mnoho. Naopak si myslíme, že druhé dítě může jejich manželství dodat nový impulz a manžele více spojit.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden