Moje šťastná hvězda

Kokosový lék za pár korun

Kokosový olej má vysokou biologickou hodnotu, spoustu aktivních látek a vitaminů a výborné detoxikační účinky. Je to doslova všestranný zázrak. Ale pozor, není olej jako olej. Ten nejkvalitnější se zastudena lisuje z nejcennější části ořechů, gelovité vrstvy mezi dření a mlékem. Právě toto zpracování zajistí, že veškeré jeho unikátní účinky zůstanou zachovány.

Nejlepší je ten panenský

Panenský kokosový olej je totiž čistě přírodní produkt bez jakýchkoli příměsí, takže vše od zdraví a krásy až po výtečnou večeři pořídíte z jednoho balení.

Věděli jste, že od okamžiku, kdy se kokos dostane z palmy do lahvičky, uplyne jen několik hodin? Proto si olej zachovává všechny své báječné účinky a výživné látky pro tělo i organismus. Tím, že se olej získává zastudena, zůstávají v něm ve velkém množství také vitaminy, a to především A, C a E. Kokosový olej proto bez problémů nahradí krémy i tělová mléka.

Léčí a omlazuje pokožku

Jeho složení je navíc podobné tukům v pokožce, takže ta ho umí nejen skvěle vstřebat, ale rovněž využít všechny jeho přednosti.

Olej má protizánětlivé účinky, proto snadno zatočí s akné, a také vás během vteřinky odlíčí, a to i voděodolná líčidla. Jeho panenské složení nevyvolává žádné alergické reakce a na pokožce nezanechává mastný film.

Ochrání i rty, dá se použít jako přírodní balzám a zklidní vaši pokožku, pokud to přeženete s opalováním. Díky vitaminu E, který obsahuje, totiž napomáhá lepší hydrataci pokožky, léčí ji a omlazuje. Na vaší pokožce si díky svému složení poradí s vyrážkami i ekzémy a napomáhá hojení jizev.

Chrání před škodlivými bakteriemi

Začněte den jednou lžičkou této bílé voňavé lahůdky a uvidíte, že se už po pár dnech užívání budete cítit lépe. Vždyť kokosový olej pomáhá krvi dopravit cholesterol do správné formy a tím udržuje zdravý krevní tlak.

Pokud máte problémy se špatnou srážlivostí krve a antioxidačními aktivitami, nad koupí oleje neváhejte. Navíc také opravdu zabíjí viry a ochrání vás před škodlivými bakteriemi. Pravidelná konzumace oleje prokáže službu i lidem, kteří mají problémy s hladinou cukru v krvi.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden