Koláč na černém pivu

Koláč naslano se vždy hodí, k večeři i jako pohoštění pro návštěvy.


Suroviny:


2 balení listového těsta 


1 vejce


Na náplň:


400 g libového hovězího masa


100  ml hovězího vývaru 


150 ml černého piva


1 cibule


50 g strouhaného čedaru 


1 lžíce másla


sůl, pepř


Postup:


V pánvi si rozpusťte máslo a orestujte maso nakrájené na kostičky. Přidejte cibuli, sůl, pepř a duste 5 minut.


Pak přilijte vývar a pivo a počkejte, dokud se tekutiny nezredukují.


Formu vyložte listovým těstem. Přidejte směs, přikryjte ji druhým plátem těsta a potřete rozšlehaným vejcem.


Pečte na 200 °C 40 minut, před koncem přidejte čedar.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden