Můj čas na kafíčko

Kolářová je na dně! Proč nemá žádné peníze?

Velkou beznaděj teď zažívá populární herečka Daniela Kolářová (69). Nejenže se po té, co před třemi lety po těžké operaci srdce ochrnul její manžel Jiří Ornest (69), musí starat o celou domácnost sama, ale teď ani nemá kde hrát!

Divadelní sezóna začíná až začátkem září a herečka stále nemá jistotu žádného výdělku. Co bude dělat? A z čeho bude platit pražský byt a chalupu nedaleko Dobříše?

Přišla o práci

Poté, co se stal její manžel invalidním, na tom byla hodně špatně. „Nebyla jsem na tom psychicky moc dobře,“ přiznala Kolářová. Jedinou radost jí dělalo divadlo. Nejen proto, že ji naplňovalo, ale také jí umožňovalo dostávat pravidelný příjem. Jenže pak přišly krušné dny. Ztratila angažmá v Divadle na Vinohradech a teď dokonce ztratila i představení Půldruhé hodiny v Divadle Studio Dva. A tak vůbec neví, zdali po prázdninách bude vůbec někde hrát. „Ano, teď nikde nehraji a uvidíme, co přinese nová sezona,“ uvedla herečka. Z čeho ale bude platit náklady na živobytí?

Jiří Ornest

Jak se dostane z tíživé finanční situace?

Přišla o divadelní příjem a tak začíná být její finanční situace víc než zoufalá. Musí platit dvě nemovitosti, starat se o manžela, který už nikdy vydělávat nebude a tak jí nezbývá než si vystačit s penězi z herecké penze. A to není vůbec žádná sláva. Proto se dočasně odstěhovala na chalupu, kde má klid od všech lidí a starostí, které ji s příchodem nové sezóny jisto jistě neminou. Co s ní ale bude za měsíc či dva? Uvidíme ji ještě vůbec někdy hrát? A jak se nakonec vypořádá se nenadálou nepříznivou finanční situací?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden