Můj kousek štěstí

Kolečka hází za hlavu? U moře s jiným mužem

Představa, jak si Kolečko bere jinou, musí bolet! Možná proto jí modelka stále nechce uvěřit...

Zlomené srdce si Aneta Vignerová (35) léčila na dovolené. Však si ji také zasloužila, po všem, co ji v uplynulém roce potkalo.

Do Spojených arabských emirátů odcestovala se synem Jiříčkem (3), ale i s interesantním černovlasým svalovcem. Nový milenec? Bohužel ne!

U moře se vyhřívala se svým kadeřníkem Danielem Bočkem. Původně byla v plánu rodinná dovolená, chtěla vyrazit k moři s Jiříčkovým tátou Petrem Kolečkem (38).

Co bude dál?

Ale kdeže loňské sněhy jsou! Kolečko to dál táhne se zrzkou Denisou Nesvačilovou (31), a tak Vignerová pochopila, že vyčerpávající boj o nevěrného partnera zřejmě definitivně prohrála. Z pláže sice vzkazovala, že se má božsky, ale jisté je, že scenáristova zrada ještě nepřebolela.

Po odchodu Kolečka je na dítě sama, žije na sídlišti v pronajatém bytě, ze scenáristova domu se musela odstěhovat. Kvůli nervům viditelně zhubla.

Svatba?

A jako by toho nebylo málo, ještě ke všemu se šeptá, že Kolečko spatřuje v milence Nesvačilové už po pár měsících randění osudovou ženu. „Petr a Denisa si už brzy řeknou ano,“ uvedl dobře informovaný zdroj a dodal, že je známo, že Kolečko je na ženské, ale do zrzky se šíleně zamiloval.

Prý už se ví i datum svatby. Osudem těžce stíhanou Vignerovou tudíž možná čeká další rána, ačkoli si to zřejmě ještě nechce přiznat.

„Asi bych byla první, kdo by o svatbě věděl. Není to pravda,“ říká rázně tmavovláska, která Petra ke svatbě nedostala ani poté, co se jim narodil syn. Možná proto nevěří, že se to podaří Denise po tak krátké známosti. Aby se ale nedivila!

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden