Můj kousek štěstí

Kolečko ji vyhodil? Z domu na sídliště

Aneta prožívá těžké období! Opustil ji muž, musela se stěhovat... Kdy se postaví zase na nohy?

V lepších časech se Aneta Vignerová (34) a Petr Kolečko (38) nastěhovali do útulného domu za Prahou. To bylo radosti!

„Náš ráj,“ dojímala se černovláska nad jídelnou, kterou zařizovala, stejně jako celou vilu, profesionální designérka. Vybavila ji velkým dřevěným stolem, lněným prostíráním či stříbrnými svícny. „Celý den se kochám tou krásou,“ libovala si miss ČR 2009, aniž tušila, že zanedlouho o vysněný ráj přijde. Takový už je bohužel život.

Milovanou vilku opustit nechtěla, argumentovala faktem, že syn Jiříček (2) je tu spokojený. „Aneta chtěla zůstat v jejich domě, na který byli se synem zvyklí. Ale Petr naléhal na stěhování,“ uvedl zdroj.

Modelka hovoří o nové životní situaci, kdy si její scenárista našel jinou ženu, jako o pořádné kudle do zad. Ale nefňuká. V současné době už se synem bydlí v panelovém domě na pražském sídlišti.

Bydlení zútulňuje a s chlapečkem pravidelně dovádí na místním hřišti. „Normálně fungujeme,“ konstatuje stručně statečná brunetka.

Dům, který mívala tak ráda, patrně záhy uvítá novou obyvatelku: scenáristovu nejnovější milenku, hvězdu Pálavy Denisu Nesvačilovou (31). Sexy zrzka nad zrazenou a opuštěnou Anetou slavně zvítězila. Jen jestli je to důvod k radosti…

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden