Moje šťastná hvězda

Kolega jí srazil sebevědomí!

Herečka DENISA NESVAČILOVÁ (29) před pár týdny popsala, jaká byla její nejhorší scéna v životě. Kolega VOJTA DYK (35) to od ní pěkně schytal. Teď jí úder nečekaně vrátil!


Když se Denisa Nesvačilová (29) začala objevovat v seriálu Slunečná, stala se z poměrně neznámé herečky velkou hvězdou. Sláva s ní ale, zdá se, pořádně zamávala a občas z ní vypadne něco, co mělo zůstat jen za kamerami. Nedávno si tak proti sobě poštvala třeba Vojtu Dyka (35), kterého pořádně zesměšnila.


V posteli si to moc neužili.

Bylo to utrpení

Řeč byla o dva roky starém snímku ze sportovního prostředí Přes prsty. Tam si Denisa střihla postavu volejbalistky, která nemá o sexuální scény nouzi. Že herci neradi natáčejí intimní scény, o tom už se napsalo mnoho.

Nesvačilová ale přiznala, že pro ni to bylo naprosté utrpení. A to právě kvůli Dykovi! „Jako muž mě nebaví. Byla jsem úplně, ale úplně nahá a dělala jsem svíčku. A on to měl hezky nasvícený a všechno to viděl a ještě to okomentoval,“ prozradila, jak to na place probíhalo.

Zajímavé ale je, že s Davidem Matáskem (58) několik let předtím v komedii Jak básníci čekají na zázrak jí postelové scény ani v nejmenším nevadily. Právě naopak. „S kolegy si vždycky potykáme, než jdeme do akce, s Matáskem jsme si potykali až potom,“ svěřila herečka se smíchem.

Denisa ho vůbec nezajímá

Ale zpátky k Vojtovi. Takový výrok by asi nenechal chladným nikoho. Když se o všem dozvěděl jeho hlavní aktér, trošku se prý zarazil. Takovou sprchu zřejmě nečekal. Vzápětí ale dodal, že ani on rozhodně Denisu za sexuální objekt nepovažuje.

„Ten mám doma,“ odkazoval na svou ženu Tatianu Vilhelmovou (42). „Nehledě na to, že mě zase až tak nezajímá, co kdo říká,“ šťouchl si do vycházející hvězdičky. Podle hereččina okolí ťal Dyk do živého. Nesvačilová si prý na svém vzhledu zakládá a ráda živí pověst sexy zrzky.

A o komplimenty dosud taky neměla nouzi. To jak ji idol mnoha ženských srdcí usadil, tak byla jistě rána pro její ego. Možná, že si propříště dá větší pozor na to, kde, co a o kom říká. Už ví, že se jí to může ošklivě vrátit.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden