Můj čas na kafíčko
Kolega, nebo snad tajný milenec Terezy Brodské?
Kolega, nebo snad tajný milenec Terezy Brodské?

Už dlouho se povídá, že manželství herečky ze seriálu Ulice Terezy Brodské (56) a fotografa Herberta Slavíka (61) je na pokraji konce.

Jako by se postupně odcizili a neměli nic společného. A když už se prý občas stane, že spolu stráví večer, má mezi nimi panovat dusno. Brodská tak prý hledá útěchu u kamarádek, ale v poslední době si měla začít rozumět i s jedním z kolegů.

Petr Vacek (59).

Má se komu svěřovat?

Tím nemá být nikdo jiný než její bývalý seriálový manžel Petr Vacek (59). I ten by se měl postupně vracet do děje Ulice, a kdoví, třeba je čeká častější společné natáčení. Ze zákulisí seriálu navíc unikají informace, že se spolu mají často smát, a Brodská se má snad i dokonce čas od času Vackovi svěřovat.

Možná si s ním má více co říct než se svým dlouholetým manželem. Herečka přitom vždy dělala vše pro to, aby jim to doma klapalo. Veřejně přiznala, že se s ní má Slavík jako v bavlnce, protože mu vysloveně zakazuje, aby jí pomáhal s domácími pracemi.

Doma dělá úplně všechno

„Chlap by podle mě neměl luxovat a mýt nádobí. Nejsem feministicky založená, jsem spíš japonská žena. Chlap je chlap,“ řekla s tím, že kdyby viděla svého Herberta žehlit, působilo by to na ni asexuálně. Brodská navíc ani není konfliktní typ, v manželství je tou submisivní.

„To znamená, že na všechno přistoupíš. Na jakýkoli návrh. Je to hrozně pohodlný,“ popsala v pořadu 7 pádů Honzy Dědka (52). Takovou manželku by si měl každý muž hýčkat a snad to opravdu Slavík dělá.

Pokud by to totiž začal brát jako samozřejmost a na manželku začal úplně kašlat, klidně by se mohlo stát, že skončí v náručí jiného muže. A nemusí to být ani Vacek, ale i jiný muž, třeba i mimo hereckou branži.

Má za sebou rozvod

Brodská vypadá stále skvěle, a o ctitele asi nemá nouzi. Ona sama ale nejspíš udělá vše pro to, aby manželství se Slavíkem vydrželo.

Koneckonců už se jednou rozváděla, nevyšlo jí totiž manželství, když si v jednadvaceti letech vzala o tři roky staršího studenta FAMU Jordiho Niubóa (59). Vydrželo jim to ale pouze čtyři roky. „Bylo to na zkoušku,“ přiznala tehdy. Snad tak druhé manželství vydrží na věky věků.

Související články
Moje šťastná hvězda / 25.10.2024
Herečka ze seriálu ZOO poslední měsíce jen zářila vedle svého partnera Michala. Jenomže se mluví o tom, že Denisa Nesvačilová (33) a pohledný sympaťák už pár netvoří. Podle všeho mladý právník nezvládl humbuk, který se kolem známé herečky neustále odehrával. „Můj přítel je chytrý kluk. Ví, co to obnáší se mnou chodit,“ tvrdila přitom ještě nedávno […]
Moderátorka Inna Puhajková (38) svého partnera, zpěváka Adama Janotu (30), dlouho tajila. Dnes se jím ale chlubí a působí spolu jako dvě zamilované hrdličky. Jestli si ale myslíte, že se blíží okamžik, kdy vztah posunou na další úroveň, tak se pletete. Moderátorka se před oltář nehrne. „Zásnuby nebo svatba nejsou na pořadu dne. V žádném vztahu jsem nikdy netlačila partnery před […]
reklama
Do nového domu se herečka Lucie Zedníčková (55) ze seriálu Kamarádi velmi těšila. O malebném statku v jižních Čechách snila dlouho, jenže realita byla nakonec zatraceně jiná. Rekonstrukce jí vzala snad všechnu energii i peníze, a ačkoli byla na konci vidina romantického hnízdečka s novým partnerem, kterého před světem zatím úzkostlivě tají, občas se jí prý zmocňují pochybnosti, zda udělala dobře. S hrůzou zjistila, […]
Můj kousek štěstí / 25.10.2024
Krásná herečka prý není sama. Láska si ji asi našla dost nečekaně a na místě, kde by se jí nenadála. Už několik měsíců se prý snaží mlžit a možná k tomu má dobré důvody. Nedávno se mluvilo o tom, že sympatická herečka ze seriálu ZOO randila s bohatým podnikatelem, se kterým jí to ale nevyšlo. Nyní se zdá, […]
reklama
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz