Můj čas na kafíčko

Kolegyni z práce chodil strašit děsivý přízrak!

Tajemství, které mi Simona prozradila, jsem nejprve nechtěla věřit.

Na vlastní oči jsem viděla to, z čeho se mladá žena zhroutila.

Měla jsem vždy problémy pro pochopení druhých a oni často vycítili, že se mi mohou svěřit. Před časem jsem si všimla, jak utrápená je kolegyně Simona, která k nám do práce nedávno nastoupila. S nikým si moc nepovídala a nikdo si jí nevšímal. Bylo mi jí trochu líto. Postupně jsem s ní sblížila. Své hrůzné tajemství mi ale prozradila až po dvou měsících.

Přestěhování nepomohlo

Rok před svým nástupem do práce stála Simona před těžkým rozhodnutím. Chodila tehdy s přítelem, který dal ale přednost jiné. Jejich vztah ovšem nezůstal bez následků a ona byla v jiném stavu. Řešila, zda si má dítě ponechat nebo ne. Dala na rady a naléhání rodičů a nakonec šla na interrupci, i když toho vzápětí hned litovala. Snažila se s tím vyrovnat.

Myslela jsem si, že Simonu tíží výčitky svědomí, pravda byla ovšem mnohem děsivější. Mladá kolegyně mi prozradila, že čas od času prožívá velmi kruté noci. Kolem půlnoci ji vzbudí dětský pláč a zjeví se jí přízrak malého dítěte, který se na ni vyčítavě dívá. Po prvním takovém zážitku se zhroutila. Když se to pak opakovalo, přestěhovala se do jiného podnájmu, ale tam se vše opakovalo. Začala brát prášky na uklidnění, jenže ten přízrak se zdá být neúprosný.

Podruhé už jsem tam nešla

Nejprve jsem si pomyslela, že se jedná o nějaké halucinace nebo nervové záchvaty. Bála jsem se ale, že se Simona uzavře, kdyby viděla, že jí nevěřím. Nabídla jsem se proto, že pokud chce, mohu u ní párkrát přespat. Byla jsem rozvedená a sama, takže to pro mě nebyl problém. Simona to vděčně přivítala. První noc se nic nestalo. Tu následující jsem se ale přesvědčila, že si Simona nevymýšlela.

Přízrak nenarozeného dítěte byl skutečně hrůzostrašný. Další noc už jsem u kolegyně odmítla strávit. Simona brzy nato dala výpověď a co je s ní dnes, to nevím. Když jsem se o tom bavila s jednou známou, která rozumí ezoterice, řekla mi, že Simonu zřejmě chodila strašit rozzuřená duše, která se chtěla narodit za každou cenu.

Věra S. (58), Praha

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden