Moje šťastná hvězda
Kolik ho krásná Sandeva stojí?
Jakub Prachař dře od nevidím do nevidím. A může za to údajně jeho krásná partnerka!
Kolik ho krásná Sandeva stojí?

Chodí s jednou z nejkrásnějších hereček českého showbyznysu, a to samozřejmě něco stojí. JAKUB PRACHAŘ (38) téměř denně natáčí, léto ho zatím víceméně míjí. Není ale jeho tempo až příliš vražedné?

Není to tak dávno, co svůj vztah úzkostlivě tajili. Nyní už ale Jakub Prachař (38) a Sara Sandeva (25) nemají problém dávat veřejně svou lásku na odiv a zdá se, že v českém showbyznysu snad není zamilovanějšího páru.

Ovšem i jejich vztah není úplně idylický. Oblíbený herec totiž prakticky neustále natáčí a na svou krásnou přítelkyni nemá čas. Co všechno je ochotný udělat, aby si ji udržel?

Krásnou Sandevu mu každý jen závidí a jistě si ji bude chtít udržet za každou cenu.

Co všechno jí platí?

Prachař je v jednom kole. Aby také ne, vždyť patří k nejobsazovanějším a nejoblíbenějším tuzemským hercům. Vybírá si to však i svoji daň. Vždyť nedávno s troškou nadsázky přiznal, že sluníčko ještě vlastně ani pořádně neviděl a o tropech ví jen z doslechu.

Právě tropy jsou ale zřejmě také jeden z důvodů, proč se téměř nezastaví. Myšleno exotické tropy, samozřejmě. Tam někam by Jakub rád vzal Sandevu a svoji dceru Miu (4), kterou má s Agátou Hanychovou (37). Ta si teď spolu s maminkou užívala ve španělské vile Jaromíra Soukupa (53), takže tohle přebít nebude jen tak.

Slavní milenci

V každém případě bude muset sáhnout pořádně hluboko do peněženky. Což ale není nic neobvyklého, když si chce chlap udržet ženu, jako je Sandeva. Je zvyklá na luxus, a jako každá žena má ráda dárky. Je jasné, že na každém rohu číhá někdo, kdo by ji Prachařovi rád vyfoukl.

Vždyť před ním randila s fotbalisty Václavem Černým (24) či Janem Sýkorou (28), a to nejsou žádné lehké váhy. Co všechno za ni musí herec platit? V zákulisí českého showbyznysu se povídá, že herečka není z laciného kraje. Ale která mladá dáma ano, že? Nebo to od ní není až tak nezištné a Prachaře prostě a jednoduše využívá? 

Zdá se, že pro Saru by snesl i modré z nebe.

Mohla by mu Hanychová zavařit?

To už by ale byla čirá spekulace, do které nemá smysl se pouštět. Každý si sám může udělat obrázek o tom, jak takový vztah asi funguje a kdo táhne „kasu“.Pro Prachaře je však určitě zásadní, aby i ve chvíli, kdy by náhodou přišla partnerská krize, vše udržel pod pokličkou.

Jak by asi reagovala Agáta, když by se dozvěděla, že se v domácnosti, kam chodí její dcera, dějí nějaké podivnosti? Nikdo nepochybuje o tom, že Jakub chce Miu vídat co nejvíce. To by se ale mohlo rychle změnit.

Je to tedy o důvod více, aby se snažil se Sarou vydržet i za tu cenu, že jejich životní náklady budou o „něco“ vyšší. Na druhou stranu to však není něco, co by chlap jako Prachař nezvládl…

Související články
Nedávno jsme vás informovali o tom, že společná hudební kariéra Evy Ševčíkové (53) a Václava Ševčíka (70) je u konce. Duo Eva a Vašek spolu přitom vystupovalo dlouhých 34 let. Nyní se ovšem ukázalo, že se rozešli nejenom pracovně, ale i jako manželé. Na konci července  se totiž rozvedli! Václav Ševčík v rozhovoru prozradil, co tomu […]
Můj kousek štěstí / 16.9.2024
Herečka ze seriálu Ulice podle mnoha lidí dráždí hada bosou nohou. Adéla Gondíková (50) se totiž v poslední době dost často naváží do manžela. Nedávno ho třeba nazvala pobudou a k fotce, kterou umístila na sociální sítě, umístila písničku „Průša je úchyl“. Jindy zase o Jiřím Langmajerovi (58) tvrdí, že je starý apod. Povídá se, […]
Zásnubní prstýnek nosí herečka Alice Bendová (50) ze seriálu Jedna rodina už skoro čtyři roky, ale k oltáři zatím nedošla. A svatba přitom měla být letos! Svatbu s mladším partnerem Michalem Topolem (38) plánovala Alice Bendová (50) na Kanárských ostrovech, kde vlastní apartmán. Měla se konat údajně loni v zimě, pak tento rok v létě. Nakonec ji ale zase odložila, […]
Moje šťastná hvězda / 16.9.2024
S rakovinou, která se jí vrátila, bojuje Anna Slováčková (28) jako lvice. Prognózy nejsou úplně růžové, přesto se nevzdává, což je podle mnohých jedna z cest k uzdravení. Zpěvačka navíc přiznala, že je zamilovaná. Jejím vyvoleným je baskytarista z její kapely Matěj Růžička. Dlouho se jen kamarádili, než zjistili, že k sobě cítí víc. „Chtěla bych stihnout svatbu,“ nechala […]
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz