Můj čas na kafíčko
Kolik peněz ho stojí udržení její krásy?
Je už s tím, jak jeho žena vypadá, spokojený?
Kolik peněz ho stojí udržení její krásy?

Moderátor Leoš Mareš (46) a jeho manželka, bývalá módní redaktorka Monika Marešová (41), prožívají po narození dcery Alex skutečně příjemné období. Vzhledem k Marešovým příjmům si žijí v prvotřídním luxusu a nic jim nechybí.

Nedávno ale Monika promluvila o něčem, co mnohé celebrity raději skrývají, a to o estetických úpravách svého těla. A ačkoli je stále mladá, podobných zásahů absolvovala už mnoho. Proč?

Vystřídal v životě mnoho krásných žen

Není žádným tajemstvím, že Mareš ve svém životě prožil spoustu románků s krásnými ženami. Za zmínku stojí třeba jeho pletky s modelkami Petrou Faltýnovou (44) či Michaelou Kociánovou (33). Nehledě na to, že i jeho první manželka, Monika (47), byla také půvabná.

I proto bylo před lety lehce zarážející, že si začal se svou současnou manželkou, která podle mnohých kritiků, ale i podle nás v redakci, až tak atraktivní není. Respektive v době, kdy spolu začali chodit, nebyla. Od té doby však prošla spoustou estetických vylepšení.

Kolik úprav ještě Monika chystá?

Marešová se nedávno svěřila, že už mnoho let chodí na botox a také má udělané tzv. foxy eyes, což je laicky řečeno pozvednutí obočí, které módní redaktorce, podle jejích slov, padá. Do svých rtů si navíc nechala několikrát aplikovat kyselinu hyaluronovou, aby působily plnějším dojmem.

Nechala si také dělat mezoterapii, protože má prý starý krk a dekolt. Podobné zákroky v dobrých klinikách stojí desítky tisíc korun. Nepropadla náhodou nové závislosti?

Může se stát, že ji nepoznáme?

Navíc zásahy vůbec nekorespondují s tím, jaký životní postoj Marešová razí. Dlouhodobě totiž tvrdí, že chce stárnout s grácií, což je samozřejmě v kontrastu s tím, že má za sebou tým plastických chirurgů. Někteří lidé z jejího okolí mají pocit, že to je právě moderátor, který do podobných úprav svou manželku tlačí.

Faktem je, že se její vizáž za všechny ty roky, které strávila s Leošem, poměrně dost změnila a vlastně je z ní tak trochu jiná žena. Otázkou tak zůstává, jestli v tom bude pokračovat, nebo své priority po narození dcery trochu přehodnotí. Klidně se může stát, že ji za pár let ani nepoznáme.

Samozřejmě je ale hlavní, jestli se takhle líbí sama sobě, případně svému manželovi. A pokud ano, není nic špatného na tom, že se vylepšuje. Občas by ale měla zalistovat seznamem slavných žen kolem šedesátky, které po těchto zásazích vypadají jako mimozemšťané.

Související články
UMarešových nikdy není nuda. Své fanoušky stále baví a ti netrpělivě každý den očekávají, kdy zase Leoš Mareš (48) přijde s nějakou novinkou. Když se nedávno obarvil na blond, lidé nestačili zírat. Teď vypadá, jako by mu bylo sotva třicet. Na svou dceru je pyšný Navíc se často a rád na sociálních sítích chlubí svou rozkošnou dcerkou Alex (2), o které se […]
Moje šťastná hvězda / 7.9.2024
Pro emigraci se Pavel Kříž (63) rozhodl krátce před revolucí, protože chtěl začít jinde a jinak. Představitel Śtěpána z oblíbených „Básníků“ Pavel Kříž (63) se přes Anglii vydal do Kanady, Doma sice přerušil slibně rozjetou kariéru, ale nenacházel v ní potřebné uspokojení. A to, že byl známý, mu nepomohlo ani u soudu, kde byl tehdy v nepřítomnosti odsouzen na […]
Moje sladké tajemství / 7.9.2024
Když oznámila herečka Patricie Pagáčová (35) z Jedné rodiny rozvod s manželem Tiborem (33), říkala, že v tom nikdo třetí není. Nedávno ale byla viděna na ulici s tajemným mužem s plnovousem a usmívala se od ucha k uchu. Dokonce je někteří potkali na romantické procházce, ze které zamířili do domu staronové posily Ulice, od kterého už má její údajný nový objev […]
Před pár měsíci si Veronika Petruchová (30) pořídila parfém s feromony, aby nalákala toho pravého. A není to poprvé, co se šušká, že má blízko ke kolegovi Martinu Čermákovi (32)! Dělala mu vrbu Ten je trojnásobným otcem a doma má hudebnici Simonu Šteruskou (36). V poslední době měli ale prožívat partnerskou krizi. Obstarávání početné rodiny dá zabrat […]
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz