Můj čas na kafíčko

Kolik pravých mužů existuje?

Také si kladete otázku: Co když jsem svého pravého chlapa už poznala, ale minula?

Spousta žen žije ve vztahu z rozumu, ale v srdci cítí, že to není ono. A tak je ta pravá láska mine. Jenže existuje opravdu jen jeden pan Božský? Je možné, že jste ho potkala, a nepoznala? A kolik pravých mužů pro vás vlastně existuje?

Stává se vám, že se zamilováváte snadno a hned máte pocit, že každý je ten pravý, a boříte kvůli němu svůj život od základu? Co když se ale vedle vás už dlouhá léta pohybuje ten správný muž vašeho života v podobě hodného kamaráda, který vám doma vždycky všechno ochotně opraví?

Jenže vy jeho kvality nevidíte a nevnímáte ho tak, jak byste si představovala... Je možné toho pravého taky nikdy za život nepotkat?

Tebe jsem si z nebes fakt vyšlapala.

Smůla na samé prevíty

Jak to je vlastně mezi nebem a zemí zařízené? Má opravdu každý člověk na světě minimálně jednoho, nebo dokonce více pravých partnerů? Možná jste si už často říkala: „Já mám snad štěstí jenom na prevíty!“

Nějakému muži zase prolétne hlavou: „Je se mnou z lásky, nebo kvůli penězům?“ Co když jste ho už potkala na škole, jenže tehdy vážil sto kilo a ničím vás neupoutal? Co když ale právě on byl ten pravý, s kterým byste si dokonale rozuměla, jen jste to tehdy nepoznala?

Po čem ženy touží

Je klidně možné, že toho pravého nevnímáte, i když máte jeho blízkou duši jen kousek od sebe. Stává se to často lidem, u kterých vládne rozum a má takovou sílu, že člověk necítí, po čem touží srdce.

Tito lidé říkají: A co mám jako cítit? Co to znamená spojit se se srdcem? Co je to za hloupost? Může jít až o vnitřní boj a stále vládne hlava, která kritizuje a vyhodnocuje. Ale když potkáte toho pravého, všechno se dá do pohybu samo. Bez vlády rozumu!

Co si myslíš o takovém prstýnku?

Ochrana před bolestí

Nikdo z nás si lásku v sobě nezakáže jen tak. Vždy je to jen na základě zkušeností. Čím více bolavějších chvil, zrady a nedůvěry zažijete, tím hůře se víra v lásku obnovuje. Proto je důležité vyléčit partnerské rány a bolesti.

Protože pokud se z rozchodu nezahojíte a jen si starosti táhnete za sebou, tak se vnitřně a podvědomě chráníte před další bolestí. Proto nikoho nepotkáváte a nikdo zásadní do života nepřichází. Blok může mít i kořeny v dětství.

Toho pravého poznáte srdcem

Může to znít jako pohádka, ale je to tak. Láska buď je, nebo není. Nic mezi tím. Ten pravý nemusí být zrovna dokonalý, ale ucítíte s ním obrovskou souhru v mnoha věcech. Není to zdaleka jen o vášni nebo o souhře v komunikaci.

Do her na téma náklonnost vstupuje soubor všech pocitů, které se rozvíjí a v čase proměňují. Pokud se chcete na pravou lásku připravit, je potřeba vážit si v prvé řadě sama sebe a pravidelně uklízet ve vztahovém nepořádku. Pečovat o sebe, to ale znamená starat se i o svou mysl, aby vysílala to, co si opravdu přeji.

Proč nevědomě odháníme lásku

Pokud v sobě máte stále ještě zavřené emoce, jako důsledek prožité zrady a zklamání, je nejvyšší čas s tím začít pracovat, aby ve vašem srdci nebyl kus ledu, co každou možnou lásku zmrazí a toho správného chlapa odežene.

Učit se vnímat život z těch lepších stránek je důležité. Čím více bude ve vztahu převládat rozum, tím méně budete cítit lásku. Pokud do vztahu nepustíte srdce, je to neúplné a pravděpodobně nešťastné.

Hradby kolem srdce ze zklamání

Pro každou ženu existuje hned několik ideálních partnerů. Jen když si zakážete lásku a třeba po velkém zklamání zavřete srdce, pak se zavřete i před možným setkáním s tím správným mužem.

Jakmile začnete věřit, začnete taky vyzařovat přitažlivou energii a přitáhnete si i toho správného muže. Zablokovaná hlava vám může ublížit a to, čemu dáváte v myšlenkách sílu, se může naplnit.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden