Můj kousek štěstí

Kolikrát ji ještě na place znásilní?

Krásná, vtipná a inteligentní, ale odkázaná k rolím, jejichž hlavní předností je jen nepřehlédnutelný sex-appeal? Ona sama nad tím zřejmě mává rukou, ale bude jí tahle „škatulka“ stačit do hereckého důchodu?

Bývalá prostitutka Róza z ostře sledovaného seriálu Slunečná , ale i Irena ze Sametových vrahů či Renata z filmu Vekslák. Sex a zase sex... Sama Lucie Benešová (46) říká, že by si ráda zahrála složitější postavu, ale jaksi jí není přáno.

Kolikrát už ji znásilnili, nebo alespoň svlékli? Má smůlu – jak kdysi řekl herec a básník Jiří Grossmann (†30), „divák nemrava si chce příjít na své...“. A tak chudák Lucie snáší hrubé zacházení, přestože by měla být kupříkladu jako prostitutka Róza v důchodu. Lucii to ovšem nevěští moc zářivou profesní budoucnost.

Režiséři si totiž s oblibou herce zaškatulkují a pro mnohé pak není úniku. Své by o tom mohl vyprávět třeba takový Jan Přeučil (84). Role, kde tento jinak solidní pán nehrál, či nedaboval padoucha, byste hledali těžko.

Lucie ale zůstává ženou pragmatičkou, která nad požadavky režisérů maximálně pokrčí rameny. Sami herci ostatně občas o svém povolání říkají, že je to určitý druh prostituce. Málokterý si může dovolit roli odmítnout pro nějaké vyšší hodnoty...

A je si toho zřejmě vědom i manžel Lucie Benešové, Tomáš Matonoha (50). Nad žádnou z rolí své ženy se nikdy výrazněji nepozastavil a zdá se, že je na její krásu natolik pyšný, že za ty sexem přebujelé scény je naopak rád.

A Lucie sama, snad bez postranních úmyslů, dává na internet své fotografie z pláží, na nichž jsou její vnady nepřehlédnutelné. V poslední době se dokonce začíná zdát, že ňadra herečky nabývají na objemu. Je pravděpodobné, že sama Lucie si je svých vzrůstajících předností vědoma, její vlastní fotografie z dovolené to naznačují.

Šťastná to žena, řekne si nejedna fanynka či konkurentka, která podobné velikosti dosáhla jen za nekřesťanský peníz u plastického chirurga. Lucie bude ještě dlouho představovat pro diváka magnet a pro produkci televizí jistotu sledovanosti, ale jen o ňadrech to není...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden