Moje šťastná hvězda

Komplimentů se Krainová nedočkala

Není žádným tajemstvím, že modelka Simona Krainová (48) dává své tělo rána odiv a ještě radši svoje okolí šokuje a provokuje. Nedávno sdílela na sociální síti jednu ze svých odvážných fotografií, na níž roztahuje nohy více, než se na dámu jejího věku sluší a patří.


Vyzývavé fotky doplnila popisky v angličtině, které by se daly slušně přeložit tak, že kašle na věk. Netrvalo dlouho a fanoušci se do ní ostře pustili.


Tají plastiku?


Nejen kvůli odvážným snímkům, ale také kvůli údajné plastice, která se zřejmě úplně nepovedla. Simona si ale z kritiky nic nedělá a fanouškům vzkazuje, že nohy roztahovat nepřestane.


Co ji ale popudilo, byly právě narážky na plastickou operaci. Tu Krainová rázně popřela a uvedla, že kdyby byla líná a nedřela, nikdy by takhle dobře nevypadala. Jenže vzhledem k tomu, že je modelka reklamní tváří jedné z klinik estetické medicíny, jen málokdo jejímu prohlášení opravdu věří.


Už v minulosti podstoupila nejeden zákrok a lidem se nezdá úplně pravděpodobné, že by s tím najednou na prahu padesátky chtěla seknout a spoléhala se pouze na pravidelný sport a drahé krémy.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden