Moje šťastná hvězda

Komu brzy skončí herečka v posteli?

Sice ještě nedávno tvrdila, že chce být sama, ale to už je evidentně minulost. Teď si prý SÁRA RYCHLÍKOVÁ (22) myslí na svého kolegu!


Ještě přesně před rokem se herečka ze seriálu 1. MISE Sára Rychlíková (22) kasala, jak jí vyhovuje být bez partnera, a že na tom nechce nic měnit. Jenže časy se mění a s tím i názory na vztahy. Navíc u mladé dívky to platí dvojnásob. 


Prozradila, kdo u nímá šanci


Nedávno se pohledná herečka objevila v pořadu 7 pádů Honzy Dědka a tam se o svém milostném životě rozpovídala více. Vyloženě nesnáší seznamování přes sociální sítě a daleko více preferuje osobní kontakt. Pokud ji ale má muž oslovit a mít u ní šanci, neobejde se to bez momentu překvapení.


Hodně například ocenila, když ji v minulosti oslovil muž v autobuse, kde jí na sebe nechal telefonní číslo. Tehdy mu dala šanci, a dokonce mělo dojít i na osobní schůzky. Sice jí to s ním nevyšlo, ovšem kreativita byla tím, čím u ní zabodoval. 


Herecký kolega Vojtěch Vodochodský.

Myslí si potají na pohledného kolegu?

V současní době má mít herečka nejblíže ke svému budoucímu kolegovi z nového seriálu Dobré zprávy, kde si má zahrát jednu z hlavních rolí. Vojtěch Vodochodský (28) ji měl zaujmout na první pohled a šušká se, že mu okamžitě podlehla. A není se čemu divit, právě on je jedním z herců, kterým by mohla patřit budoucnost.

Dokonce zazářil i v seriálu Iveta, který pojednává o životě zesnulé zpěvačky Ivety Bartošové (†48). Právě to způsobilo, že se dostal do povědomí televizních diváků. Jestli to ale bude stačit na to, aby zabodoval u krásné herečky, to je otázka.

Pravda ale je, že během natáčení Dobrých zpráv společně budou trávit hodně času a je dost možné, že mezi nimi přeskočí jiskra. A pokud je Vodochodský nezadaný, asi nedá Rychlíkové příliš práce ho svést. Je krásná, a navíc své ženské zbraně umí používat. Ostatně jako každá žena, když je potřebuje. 

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden