Moje šťastná hvězda

Komu herečka bezhlavě podlehla a drží to v tajnosti?

Moje šťastná hvězda

Bude herečka skrývat svůj údajný vztah s ženatým kolegou ze seriálu podobně dlouho, jako vydržela mlžit o vztahu se starším manželem Karlem Kachyňou?

S novou rolí v seriálu Hvězdy nad hlavou měla ALENU MIHULOVOU (56) potkat konečně i nová láska. Má to ale prý háček, muž, do něhož se údajně zakoukala, je ženatý a má rodinu. Co  je na tom pravdy? A kdo je tím panem Neznámým?

O svém soukromí mluví Alena Mihulová (56) jen velmi nerada, není proto divu, že je její milostný život zahalen tajemstvím. Naposledy se s novým partnerem pochlubila hvězda seriálu Hvězdy nad hlavou někdy v roce 2015, od té doby mlčí.

Sama ale údajně po celou tu dobu nebyla, občasné známosti ale nikdy dlouho nevydržely. Mihulová ale neztrácela hlavu. „Tak jak jsem měla naději na dobrou práci, která přišla, tak tohle taky přijde. Ale nemusím číhat, pánbůh pro mě určitě někoho má,“ nechala se před časem slyšet. A zdá se, že se

Zbývá vám 89% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden