Můj kousek štěstí

Komu Jitka Schneiderová ještě zlomí srdce?

Rodinu, kterou měla Jitka Schneiderová (44) s hercem Davidem Švehlíkem (45), pohromadě neudržela. Když bylo jejich dceři Sofii Anně (11) šest let, herečka manželovi utekla k milenci. Jím byl špičkový manažer firmy se sportovní módou David Císař (42).

Pro Švehlíka to byla veliká rána. Jitka byla jeho první láska a dokonce kvůli ní porušil celibát, který držel jako student teoologie. Císař zase kvůli herečce rozbil svoji rodinu. Opustil ženu a dvě dcery.

Zpočátku to mezi nimi vypadalo na velkou lásku, Trávili spolu zimní dovolené ve Špindlerově mlýně, v létě vyrazili do Egypta... Dokonce se šířily nepotvrzené zprávy o tom, že se mají tajně oddat v cizině.

Nikdo netušil, jak brzy tahle romance skončí. Neuplynulo ani pět let a Jitka Císaře neslyšně vyměnila za jiného..

"Je to vážně jen dobrý kamarád," tvrdila, když herečku doprovodil do StarDance, kde tentokrát soutěžila ona, vysoký sympaťák Lukáš. V té době však už pravděpodobně mezi nimi klíčila láska. Zatímco s manažerem se už dlouho nikde neukázala, s Lukášem byla vídána stále častěji a později ho představila jako oficiálního přítele.

"Je to můj přítel, ale nehodlám ho s vámi řešit," odbývala všchny. Jak dlouho vydrží tenhle vztah? Mnozí mají o jejich společné budoucnosti velké pochyby. "Jitka si umí může dobře otočit kolem prstu.

Muži vedle ní skáčou, jak ona píská. Sma je ale typ, který potřebuje svobodu. Nedivil bych se, kdyby svého současného přítele brzy zase vyměnila," míní člověk, který se pohybuje v mediálním světě a herečku zná.

Je to skutečně tak nebo jen pomluva? I mnozí novináři si však stěžují na velmi nepřístupné chování herečky. "Často se s novináři odmítá bavit, a to dost nevybíravým způsobem," ví reportér z televize.

Snad se tedy nebude historie opakovat a Schneiderová nezlomí srdce i Lukášovi. .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden