Můj čas na kafíčko

Komu Lambora vyfoukl roli?

Takový úspěch seriálu Slunečná nikdo nečekal. Poprvé za patnáct let byl překonán i seriál Ordinace. Slunečná se stále drží jako jednička úterních a čtvrtečních večerů. O to větší musí být rozčarování hvězdy Ordinace Štěpána Benoniho (35), který měl hlavního hrdinu Janka Linharta původně ztvárnit.

„Hlavní mužská role byla skutečně psaná pro Štěpána Benoniho. jenže on se na poslední chvíli rozhodl smlouvu nepodepsat,“ prozradil zdroj z Primy. Nakonec tedy padla volba na Marka Lamboru (24). Benoni tak přišel o příjem až 165 tisíc měsíčně.

Takový je totiž odhadem honorář, který teď končí v kapse Lambory. Jeho důvody pro odmítnutí jsou nejasné. I když určitou roli mohla sehrát i jistota, kterou mu dává účinkování v nekonečné Ordinaci, kdežto Slunečná je zatím plánována na rok.

O postavu movitého zástupce zlaté mládeže měl zájem i David Gránský (27). „Když zjistil, že tam hraje jeho kamarádka ze seriálu Modrý kód Eva Burešová (26) projevil okamžitě zájem,“ prozradil zdroj. Burešová si prý přijde měsíčně až na 192 tisíc.

Tvůrci však místo něj sáhli po stoupající hvězdě Marku Lamborovi. A Gránský teď jen hořce lituje, že ostrouhal.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden