Moje šťastná hvězda

Komu nakonec skončí herečka v posteli?

Moje šťastná hvězda

Mladá herečka od sebe nápadníky odhání jako dotěrný hmyz. Zprávy od nich už ani nečte! Jak jí tedy vlastně sbalit, je to vůbec v lidských silách?

Hvězda 1. MISE SÁRA RYCHLÍKOVÁ (22) pobláznila už spoustu mužů. Avšak než se zaplést s tím nepravým, to prý raději bude sama!

Navzdory nízkému věku se prý Sára Rychlíková (22) stihla v mužích zklamat natolik, že teď své srdce jen tak někomu nedá. Kdykoli dostane otázku, týkající se jejího milostného života, okamžitě hlásí, že je bez partnera. „Jsem sama, bez chlapa, ale šťastná bez chlapa,“ zdůrazňuje vždy, aby bylo všem dostatečně jasné, že o žádné pletky nestojí.

Představitelka drsňačky Mariky ze seriálu 1. MISE od sebe údajně odhání muže jako dotěrný hmyz. To jí opravdu samota vyhovuje? Nebo si snad brousí zuby na některého ze svých kolegů ze seriálu a ostatní jí

Zbývá vám 87% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden