Moje sladké tajemství

Komu zlomila srdce?

Představitelka Báry Veselé ze seriálu Zlatá labuť Marta Dancingerová (32) přiznala, že zlomila srdce nejednomu muži. Teď musí svým půvabem přimět partnera, aby si ji konečně vzal za manželku.

Okatá kráska Marta Dancingerová (32) přiznává, že toho má se svou seriálovou postavou dost společného. Než našla sebe sama a svého současného přítele Marka Pospíchala (46), zlomila srdce nejednomu muži a vystřídala poměrně dost partnerů.

Některým bývalým partnerům dodnes dluží omluvu.

Rozchody přicházely především z její strany a na některé dnes opravdu není pyšná. Nevěděla totiž, jak je ukončit, proto lhala, aby její bývalí odchod zvládli.

Nechává to jen a jen na něm

Doopravdy se zamilovala až do Pospíchala, s nímž má syna Antonína (6). Pospíchal je rovněž z umělecké branže, proto má pro některé věci pochopení a mají si doma o čem povídat. Na druhou stranu se ale od něj ani po letech vztahu nedočkala zásnubního prstenu.

Pospíchal se svatbou moc nepospíchá...

Podle jejích příznivců by Dancingerová měla být v tomto ohledu ráznější a jasně říct, co od vztahu chce. Pokud bude vše nechávat na partnerovi, je možné, že se svatby nikdy nedočká. A to by byla velká škoda!

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden