Moje sladké tajemství

Končí s natáčením?

Na rozdíl od své matky nechce hrát do devadesáti.

Jedna z nejoblíbenějších českých hereček Simona Stašová (67) už nechce natáčet žádné filmy ani televizní inscenace. Diváci ji už uvidí pouze na divadelních prknech, kde má velké plány.

Poprvé stála Simona před kamerou v 16 letech v televizní inscenaci Přijede Petr. Od té doby se objevila v nejrůznějších filmech, seriálech, televizních pořadech i pohádkách.

Po mamince zdědila talent, úspěch si ale vydřela sama.

Vystoupila ze stínu své matky

Dlouhé roky zůstávala ve stínu své maminky, herecké legendy Jiřiny Bohdalové (90). Sama Simona říká, že jí trvalo, než se dostala do určité herecké kategorie, řekněme první ligy.

Její máma je pro ni ještě o třídu výš a patří již mezi herecké legendy. Simona si svou cestičku ke slávě musela vyšlapat sama a ve filmu Pelíšky se nezapomenutelně zaryla do diváckých srdcí.

Už si chce vybírat, kde bude hrát.

Její motto je: Nikdy neříkej nikdy

Simona Stašová umí přilákat diváky před televizní obrazovky a její obsazení bylo sázkou na jistotu úspěšného snímku. Teď ale udělala tlustou čáru a oznámila, že před kameru už nechce.

Je velice šťastná na divadle, a právě proto se chce věnovat pouze tomuto žánru. Chtěla by zrealizovat pár krásných projektů, které má v hlavě, a připouští, že až se úplně nabaží divadelně krásných rolí, je možné, že se do filmu ještě vrátí. Má to ale háček.

Už si může vybírat

Je pro ni podstatné, zda v budoucnu o ni režiséři budou mít zájem. V tom případě by si ráda zahrála v nějaké zajímavé roli, kde by hrála třeba babičku. Vypadá to, že pokud Simonu ještě uvidíme na filmovém plátně, bude to role, která jí bude muset opravdu padnout jako ulitá.

Momentálně ji můžeme vidět naživo v divadelním představení Na Zlatém jezeře, kde po boku Ladislava Freje (80) opět exceluje a publikum přivádí k smíchu i k slzám. Tak uvidíme, jaké další cesty životní i herecké ji čekají.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden