Moje sladké tajemství

Konec idylického páru Konec kvůli miminku?

Moje sladké tajemství

Užívají si sami sebe, luxusní život, něco jim ale přece jen chybí. Vytoužené dítě.

Moderátor vše, na co sáhne, promění ve zlato. Hýčká si i svoji Moniku. Píše jí zamilované písně, vyznává jí ke každému výročí lásku na svém veřejném profilu na Instagramu. Jednou ale přestřelil. Když se jí zeptal na miminko. „To jsem od tebe nečekala,“ odpověděla smutně.

Taktní to od Leoše tedy nebylo. Na Monice bylo znát, že je to pro ni citlivé téma. „Samozřejmě že bych chtěla,“ naznačila, že ne všechno se jí plní podle představ, i když se to díky luxusnímu životu s Leošem může zdát.

Monika svému muži naznačila, že to byla docela podpásovka. Přitom jejich společná videa jsou vždy vtipná, oba si ze sebe dělají legraci, tohle bylo vážné, až dokonce velmi smutné.

Když příroda nestačí...

Spekuluje se, že Monika absolvuje hormonální terapii, ale ani ta zatím nikam nevede. Pokud jí můžeme věřit to, co řekla

Zbývá vám 82% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden