Můj kousek štěstí

Konec idylky! Jak je to vážné?

Dítě, nebo rozvod?

Podržela ho, když si z něj část kolegů i veřejnosti utahovala, že rád nosí ženské šaty.

Ondřej Brzobohatý (40) z celé kauzy vyšel minimálně s poznáním, že manželka Daniela Brzobohatá (44), dříve Písařovicová, za ním stojí a jen tak neuhne. O to víc teď mnohé překvapuje, že si z ní hudebník dělá na veřejnosti legraci, a dokonce prozrazuje i věci, které by měli spíš zůstat jen mezi nimi.

Vytáčí ji

„Je strašně vztahovačná,“ řekl o ní. Okořenil to pak ještě prohlášením, že si ze své manželky rád dělá legraci a miluje, když ji může vytočit. Podle mnohých je to ale cesta do vztahových pekel.

Je samozřejmě fajn, když se partneři špičkují, jenže všeho s mírou, někde by měla být hranice. A jak tvrdí náš zdroj, který má k páru blízko avšak přeje si zůstat v anonymitě, Brzobohatý to často přehání.

Ondřejovi se rozpadla už dvě manželství, měl by se teď o to víc snažit, to třetí konečně udržet.

Možná zkouší, co si ještě může ke své manželce dovolit. Její trpělivost ale nemusí trvat věčně.

Přijdou určitě chvíle, kdy se jejich partnerské soukolí zasekne, přijde krize a pak bude stačit jen drobný impulz k tomu, aby byl na světě vážný problém. Už dnes se povídá, že do idylky má jejich manželství daleko, což samozřejmě nemusí být jen vina hudebníka a jeho případných narážek a rádoby humorných poznámek.

Dal jí naději

Je tu i další věc, která je může trápit. Daniela se nikdy netajila tím, že by si přála miminko. Jenže dlouho nedokázala najít nikoho, s kým by udržela pevný vztah a založila rodinu.

Krásná, chytrá a vtipná, takovými komplimenty ji zahrnoval Hejlík, když spolu před dvanácti lety randili. Vážný vztah z toho ale nebyl.

Krátce randila třeba s hercem Lukášem Hejlíkem (43), většinu svých románků však urputně tajila, možná proto, že měly vždy příliš krátkou trvanlivost. Byla z toho nešťastná a radši se soustředila na kariéru.

Brzobohatý je konečně muž, který jí dal naději. V létě se vzali a teď je na řadě miminko. On sám se podle všeho nebrání.

Už brzy se dočkáme?

Už se sice spekulovalo o tom, že je moderátorka těhotná, tím spíš, že tomu mnoho indicií nasvědčuje. Dala výpověď v internetové televizi DVTV, před pár týdny se jí udělalo nevolno během moderování společenské akce a nakonec ani manžela nedoprovodila na předávání cen Český slavík.

Je tedy možné, že se brzy dočkáme informace, že je Daniela v očekávání. Nezbývá než doufat, že se jim podaří všechny dohady překonat a budou se soustředit spíše na plánování rodiny.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden