Moje šťastná hvězda

Konec idylky v manželství?

Mluví se o tom, že se Jana Paulová (68) odstěhuje z Česka. Její manžel má však být proti a nevypadá to, že by dokázali najít kompromis.

Hvězda seriálu Jedna rodina je neustále v jednom kole. Nejen kvůli práci, Jana Paulová (68) „musí“ stíhat i návštěvu rodiny, která však žije ve Velké Británii. Přitom není žádné tajemství, že od té doby, co se její dceři Anežce narodila holčička, herečka doma nemá stání.

Nejraději by všechen čas trávila s Allegrou Janou (2), na Normanské ostrovy je to ale přece jen trochu z ruky, aby si tam jen tak odpoledne odskočila na návštěvu. A říká se, že kvůli tomu dost trpí a uvažuje, že by se za rodinou přesunula natrvalo.

Jsou spolu šťastni, snad jim to vydrží.

Její manžel Milan Svoboda (72) pro to ale podle všeho nemá pochopení. Asi už chce mít svůj klid. Partneři jsou spolu přes šestačtyřicet let, dokázali se vždy přes všechno přenést a dlouhodobě platí za nejstabilnější pár českého showbyznysu.

Dohodnou se?

Tomu ale může být konec. Manželé se prý ohledně budoucnosti hádají a nejsou schopni se dohodnout. Rozvod je sice asi až tou úplně nejzazší variantou, úplně nereálný ale není. Řešením by snad mohl být vztah na dálku, minimálně na nějakou přechodnou dobu, než by si vše „sedlo“ a oni by si v klidu sedli a promluvili o tom, jak to udělají dál.

Jak to udělat, aby vztah fungoval?

Paradoxně by jim odloučení mohlo pomoci, aby si srovnali priority. A třeba pak zase začnou „randit“. Herečka má totiž zaručený recept na to, aby vztah fungoval i po mnoha letech. „Změnit všechny obyčeje, denní rituály, jít do kina apod.

Zkrátka chovat se tak, jako když se lidi poznávají,“ nechala se slyšet v jednom rozhovoru. Většina jejich blízkých věří, že nakonec všechno zvládnou, protože mají pevný vztah, zároveň ale připouštějí, že to rozhodně nebude snadné. Tak uvidíme...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden