Můj kousek štěstí

Konec jejich manželství přišel příliš brzy

Můj kousek štěstí

Když se žena zamiluje do výrazně staršího muže, bývá to prý většinou z důvodu, že jí v životě chybí silný mužský element. To byl zřejmě případ i Dany Syslové.

Herečka, v posledních letech známá hlavně ze seriálu Ulice, se narodila 11. listopadu roku 1945 a zatímco její maminka byla Češka, totálně nasazená v Německu, otec byl francouzským válečným zajatcem. Rodiče se seznámili právě v Německu a po skončení válka se každý vrátil do své vlasti. Syslová se narodila krátce poté.

Její rodiče si prý nějaký čas dopisovali, protože ale ani jeden z nich nechtěl opustit svou vlast, jejich vztah postupně ochladl a vyšuměl. Herečka tak svého otce nikdy nepoznala a od maminky se o něm měla dozvědět až ve chvíli, kdy zemřel.

Zhruba ve třinácti letech prý doma našla budoucí herecká hvězda staré fotografie, na nichž měl být i její tatínek a začala se maminky vyptávat. „Ženy v našem rodě, mezi kterými jsem vyrůstala, byly tak

Zbývá vám 86% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden