Můj kousek štěstí

Konec kariéry? Byl to jen žert!

Všechno je to jinak! Není to tak dlouho, co herec Pavel Trávníček (70) zaskočil veřejnost, když v jednom z rozhovorů oznámil, že se chystá pověsit na hřebík svou kariéru. Teď to ale vypadá, že si ze všech spíše pěkně vystřelil.

Hurá do penze!

„Vyznamenání si převezmu a pak toho jednou provždy nechám! Ať hrají mladší,“ řekl před nedávnem v reakci na fakt, že v říjnu převezme od prezidenta republiky vyznamenání Za zásluhy. Že bude ale jeho účast při ceremoniálu na Pražském hradě zároveň jeho posledním představením, nikdo nečekal.

Spolu s jeho kariérou prý navíc skončí i jeho Divadlo Pavla Trávníčka a pohádkový princ si bude užívat penzi na zahradě. Nad jeho prohlášením se tehdy pozastavil nejeden fanoušek. Nic ale není tak horké, jak se na první pohled zdá, a Trávníček hned vzápětí otočil.

Kdo s koho? Míval se ženami problémy. Dlouho se zdálo, že s Monikou je to jiné.

„Řekl jsem to jenom proto, aby mě přemlouvali a moje cena stoupla,“ smál se svému, podle jeho názoru zřejmě dobrému humoru. Zároveň ale s velkou důležitostí dodal, že konec kariéry se blíží, sice ještě neví, kdy bude, ale blíží. Zajímavé!

Herce samotného přitom brzy čeká velký vpád na obrazovky, čímž se opět dostane do aktuálního povědomí diváků. Objeví se totiž v nové řadě taneční show StarDance, do které se, mimochodem, také nechal přemlouvat.

Původně prý nabídku na účast v soutěži odmítl a jeho žena Monika (35) měla co dělat, aby ho přesvědčila, že své rozhodnutí má změnit.

Co si chce dokázat? 

Vysloužilému princovi evidentně dělá dobře, když ho někdo přemlouvá. Možná tím spíš, že je to jeho žena. Ta má totiž údajně až podezřele blízko k houslistovi Jaroslavu Svěcenému (60), a už několikrát se v mediích objevila spekulace, že se chystá svého muže opustit. Je tedy možné, že za zavřenými dveřmi je to právě Trávníček, kdo musí dělat smutné oči, aby dosáhl svého.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden