Moje šťastná hvězda

Konec manželství! Našla si herečka dalšího ženáče?

Moje šťastná hvězda

Do stejné řeky dvakrát nevstoupíš. Tohoto přísloví se Linda Rybová rozhodně nedrží. Anebo jsou to všechno jen pomluvy? Herečka zůstala sama proti všem.

Dlouhá léta se jí dařilo, na co sáhla. Teď však LINDĚ RYBOVÉ (45) štěstí dochází. Kde hledá útěchu, když už se na manžela nemůže spolehnout? Letošní rok pro ni nejspíš bude životní prohrou.

Nikdy si nepřipouštěla, že by byla považována za tu, která zničila jedno spokojené manželství. Avšak nyní je to Lindě Rybové (45) připomínáno ze všech stran. Co udělala jednou, může přece udělat i podruhé.

Manželství s Davidem Prachařem (62) se podle všeho ocitlo v troskách a vina má být na její straně. Našla si nového milence? Historie se nejspíš opakuje.

Mají rozdílné představy o společném životě

Už před dvěma lety se začalo mluvit o tom, že Rybová s Prachařem mají těsně před rozvodem. Manžel jí s ničím nepomáhal, většinou ani nebyl doma. Ona však měla

Zbývá vám 88% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden