Moje šťastná hvězda

Konec nadějí na vášnivou lásku pro Randovou?

Herečka Martina Randová stále ne a ne najít toho pravého. Skončí navždy sama?

Herečka Martina Randová (52) touží po lásce. Když už ale jednu prožívala, mělo to skončit velkým zklamáním. Kdy už konečně prolomí smůlu a bude šťastná?


Dlouho se zdálo, že herečka ze seriálu Ulice Martina Randová (52) nepotká toho pravého. Smutně kráčela životem bez lásky. Před časem se to ale mělo změnit, potkala staršího sympaťáka, se kterým se pravidelně potkávala.


Dokonce už prý řešili, že by se přestěhoval k herečce a její mamince domů. Vše vypadalo dokonale, milovali se, byli jako dvě hrdličky, jenže pak prý přišel šok. Doneslo se k nám, že měl herečku vyměnit za mladší a zlomit jí srdce.


Povídá se, že kolegu Martina Zounara (56) tajně miluje už roky.

Obrovské zklamání

Ona tak jezdí na natáčení Ulice smutná a bez nálady. Sice vždy svou roli odehraje skvěle, ale kolegové se shodují, že je jako tělo bez duše.

Jako by snad vždy, když už si myslí, že má v životě konečně štěstí, přišel konec a skončila se slzami v očích. Není to tak dávno, co jsme vás informovali, že má blízko ke kolegovi z Ulice Václavu Svobodovi (60).

Neopětovaná láska

Tomu hraje v seriálu partnerku a měla mezi nimi přeskočit jiskra. Svoboda je ale k její smůle dlouhodobě zadaný a svoji partnerku kvůli ní nechtěl opustit. Ještě větší zklamání tak pro ni znamená neopětovaná láska ve vztahu s Martinem Zounarem (56).

Vždy se říkalo, že k němu něco cítí, ale on ji bere jen jako dobrou kamarádku. Randová s ním stále tráví hodně času, dokonce víc než jeho snoubenka, psycholožka Kateřina Kantová (44). Jenže ani s ním to herečce nejspíš nevyjde, protože Zounar letos plánuje svatbu.

Václav Svoboda (60) hraje jejího partnera v Ulici.

Pro maminku cokoli

Jako by snad herečka byla, co se vztahů týče, úplně prokletá. Sice už se smířila s tím, že nebude mít rodinu, ale dobrou manželkou nějakému sympaťákovi moc chce být.

Herečka je podle svých nejbližších velmi srdečná a hodná žena, která by se pro ostatní rozdala. Jasně to dokazuje skutečnost, že si před lety k sobě domů nastěhovala maminku, jež přišla o svou lásku.

Obětovala se

Byla zlomená a potřebovala, aby se jí někdo ujal. Randová neváhala ani vteřinu, brala to jako svou povinnost. S maminkou tak sdílí jednu domácnost a dělá vše proto, aby ji dělala šťastnou. Soužití s ní s pochvaluje hlavně proto, že jí maminka nemluví do života a ani jí nevyčítá, že žije bez muže.

  Pokud se tak nedávno Randové znovu rozplynul sen o vášnivé lásce, je to velká škoda. Určitě by si zasloužila, aby si pro ni konečně přijel její princ na bílém koni a učinil ji šťastnou.

Najde útěchu u kolegy?

Herečka ale vždy věřila, že takový okamžik přijde, a určitě to nevzdá. V redakci jsme se shodli, že by jí to slušelo s hercem z Ulice Pavlem Novotným (63).

Ačkoli to je v nekonečném seriálu pěkný darebák, v soukromí je to prý velmi hodný muž, který ženy rozmazluje. Přesně někoho takového by k sobě herečka potřebovala. Tak uvidíme, jestli k sobě najdou cestu a třeba se brzy veřejnosti pochlubí vášnivou láskou.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden