Moje sladké tajemství

Konec Ordinace je nepřekvapil

Mají už někde domluvenou jinou společnou roli?

Dlouhé roky byla jména manželů Zlaty Adamovské (61) a Petra Štěpánka (72) spojena s jedním seriálem. Drby o tom, že ve štábu patřili k těm privilegovaným, se v současné době nejspíš potvrzují.

Fakt, že bude seriál Ordinace v růžové zahradě končit, bere herečka Zlata Adamovská (61) i její manžel Petr Štěpánek (72) úplně v klidu.

V Ordinaci vydělali za dlouhé roky statisíce.

„To, že seriál jednou skončí, mi bylo jasné, nikdo asi nepředpokládal, že tu s námi bude ještě sto let,“ říká Adamovská, která je prý ale upřímně zvědavá na to, co tenhle diváky oblíbený pořad nahradí.

Důvodem, proč ji konec natáčení zase tak docela nezaskočil, je možná i fakt, že jí tenhle záměr prý oznámilo přímo vedení televize. To ale zřejmě zaskočí některé její herecké kolegy, kteří tvrdí, že se o tom, že budou najednou bez práce, dozvěděli až ze sociálních sítí.

Nahrává to spekulacím o tom, že Adamovská a Štěpánek patřili k hvězdám, se kterými se zacházelo jinak než s ostatními. Dokonce si prý ve smlouvách kladli nemalé podmínky. Když nic jiného, jistě by mohlo některé kolegy mrzet, že to manželská dvojice věděla, a jim nic neřekla.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden