Můj kousek štěstí

Konec Pavly Tomicové v ZOO kvůli marné lásce?

Ztráta nadějí?

Skončila v seriálu prakticky ze dne na den. Povídá se, že jsou za tím nejen zdravotní důvody, ale opět také bolavé srdíčko. Jaký muž sympatické herečce tentokrát tolik ublížil?

Láska, kterou se snažila Pavla Tomicová (61) držet pod pokličkou, podle všeho skončila. Spekulovalo se, že se sblížila s tanečníkem Markem Dědikem (40), se kterým si v roce 2018 prošla taneční soutěží StarDance. Informace ze zákulisí českého showbyznysu však naznačují, že šlo o muže věkově herečce mnohem bližšího.

Místo lásky další zrada?

Ať to ale byl kdokoli, opět jí asi zlomil srdce. Což bohužel mělo herečku totálně rozhodit, hovoří se o dalším kolapsu. Přitom to samé v bleděmodrém zažila před dvěma lety.

Když ji po devatenácti letech opustil manžel Ondřej Malý (58), byla na tom opravdu hodně špatně. Nejenže utekl za její kamarádkou, herečkou Kristýnou Kociánovou (39), ale rovnou si s mladou milenkou pořídil i dítě.

Tomicové nijak nepřidává ani to, že rozvod s nevěrným manželem se prý táhne. Případný nový vztah ji tak alespoň mohl trochu držet nad vodou, mohla se vypovídat, o někoho se opřít...

Ale místo velké lásky asi zase přišlo obrovské zklamání a na dlouhodobě rozhozené herečce se to neblaze podepsalo. Naštěstí se může spolehnout na syna Adama (30) a dceru Anežku (24), ti ji v těžkých chvílích pokaždé podrželi. A ještě jedna věc jí může ve složitém období pomoci...

Nová naděje

Podle informací z televize Prima nad ní totiž vedení hůl nezlomilo. Přestože se objevily informace o tom, že když jí bylo nejhůře, nebrala telefony, snad i bez omluvy nepřišla na natáčení a nikdo nevěděl, co se děje, Tomicová i tak dostala čas na zotavenou.

A je jisté, že s ní Prima počítá do nového seriálového projektu, který se má točit na podzim. Povídá se ale, že ta šance může být poslední, do té doby se prostě musí dát dohromady.

Mnoho lidí by Tomicové s novým projektem přálo i nový vztah. Jenže to asi nebude úplně tak jednoduché. Její srdce je rozervané na cáry. Na poli lásky se jí zkrátka nedaří.

Další muž?

Vždyť i s prvním manželem to nakonec dopadlo zle, když se z něj údajně vyklubal homosexuál a opustil ji. Přitom by si milujícího partnera zasloužila!

Najde ho třeba v kolegovi ze ZOO, Robertu Noskovi, s nímž dle všeho strávila Velikonoce na společné dovolené? Zda je to jen kamarád, nebo se rýsuje nový vztah, to je nyní otázkou. Všichni její blízcí hlavně věří, že nepodlehne dalšímu nevěrníkovi, který by z ní opět udělal hromádku neštěstí.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden